GÜNDEM:
Kentin kadınları Emniyet'e gitti

05 Ağustos 2015 Çarşamba 14:33

Kocaeli Kentin Kadınları Platformu, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarının ardından anlamlı bir ziyarette bulundu. Gebze Terörle Mücadeleden sorumlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Uğur’u makamında ziyaret eden Kentin Kadınları Platformu temsilcileri Tuğba Şensoy, Dr. Nilgün Yönten, Ayşin Balcılar, Duyguz Uzun ve Neşe İşçilik emniyette; “Bizde varız” mesajı verdi.

“VAZİFEYE HAZIRIZ”

Kentin Kadınları Platformu temsilcileri yaptığı açıklamada; “  Son haftalarda nerdeyse gün geçmiyor ki, milletimiz acı bir haberle uyanmasın, şehitler verilmesin. Hiç şüphe yok ki, bu kutsal topraklar için milletimizin vermiş olduğu mücadele hep bir “var oluş” gayesi olarak görülmeye devam etmektedir. Milli mücadele yıllarında tek bir vücut halinde bu davaya omuz veren, başta Kocaeli bölgemizden Fatma Seher Hanım( kara Fatma- 1920) olmak üzere nice nene hatunlar, Nezehat Onbaşılar, Şerife bacılar millet olma şuurunu her şartta ayakta tutmak adına, medeniyetimizin yeniden tekamülü için verilen uğraşlara bugün de burada bu mücadele mektebinde, emniyet teşkilatımızın huzurunda bizler de Kocaeli Kentin Kadınları Platformu olarak bu mücadele içinde tarihin bize yüklediği ertelenemez vazifeye hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz” dedi.

MANEVİ DESTEK

Terörle Mücadeleden Sorumlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Uğur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kentin Kadınları Platformu temsilcilerine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca Emniyet’te görev yapan bayan amir ve polis memurlarıyla da görüşme yapılırken, manevi destek sundular.

 

 

 

 

 

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

AK Parti Heyetinden Başkan Büyükgöz’e Taziye...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile...

Haberi Oku