GÜNDEM:
Heba ettiler!

23 Ağustos 2015 Pazar 11:51

 7 Haziran seçimlerini değerlendiren Şengün, milletin oyalanmaya çalışıldığını ileri sürdü. Şengün, açıklamasında ayrıca şunları dile getirdi: “7Haziran seçimlerinin üzerinden tam 73 gün geçmiştir. Ne yapıldı? Ne noktaya geldik? Yapılan işlerin toplamı Tek kelimeyle koskoca bir "hiç"tir.
73 gündür iktidar ve muhalefet partileri adeta ortaoyunu oynuyor. Kavuklu ile Pişekar misali laf kalabalıklığıyla milletin tam 73 gününü heba ettiler. Milletin canı yanarken, her gün bir ocak sönerken, şehit haberleri ardı sıra gelirken, "istikşafi görüşmeler" le milleti oyalamaya çalışıyorlar.
Bu süreçte TBMM'de grubu bulunan partilerin üç ortak özelliği net olarak ortaya çıkmıştır.
1-Milletin geleceğini değil, kendi siyasi geleceklerini düşünmüşlerdir!
2-Milletin derdine nasıl derman oluruz diye uğraşacaklarına, nasıl yaparız da; "Kasım'da yapılacak muhtemel bir seçimde oylarımızı artırabiliriz" derdine düşmüşlerdir!
3-Ülkenin kaderi üzerinde adeta satranç oynamışlardır!
İşte, 73 günün özeti budur.
Anadolu'muzda güzel bir söz vardır; "Niyet iyiyse, akıbet hayırdır".
Başka bir ifadeyle; "Niyeti bozuk olanın, ameli düzgün olmaz.”

banner982
Anahtar Kelimeler
Heba Ettiler!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

AK Parti Heyetinden Başkan Büyükgöz’e Taziye...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile...

Haberi Oku