SİYASET:
Chp'li Gençlerden Temiz Dil Temiz Siyaset

06 Mayıs 2023 Cumartesi 15:44

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları, temiz siyasete gölge düşüren çirkin ve yasaklı propaganda afişlerini Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sana Söz afişleri ile kaplayarak herkese örnek oldu


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Gençlik Kolları, Türkiye genelinde devam eden ve ilimize de sıçrayan, birçoğu mahkeme kararı ile yasaklanan çirkin propaganda afişlerini Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sana Söz Yine Baharlar Gelecek” yazılı afişleri ile kapladı. Yapılan suç duyuruları ile Kocaeli’de yasaklı afişlerin asılması ve CHP’nin afişlerinin yırtılması ile ilgili bugüne kadar 2 kişinin gözaltına alındı. CHP’li gençler temiz siyaset diyerek yasaklı afişleri ve yırtılan parti afişlerini sana söz afişleri ile kapattı.


VATANDAŞIN DA TAHAMMÜLÜ KALMADI

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, il gençlik kolları yönetimleri, ilçe gençlik kolu başkanları, yönetimleri ve genç üyelerin 12 ilçede eş zamanlı olarak gece boyunca birçok yerde yaptığı çalışma ile vatandaşların artık tahammül sınırını zorlayan çirkin dille yapılan siyasi propagandaların üzeri örtüldü. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri çalışmalarında kullanılan ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı, hakaret ve iftira içeren dilden artık usanan vatandaşlardan birçok telefon alan CHP’li gençlerin çalışmasıyla Kocaeli’ye ve Türkiye’ye yeniden baharın, temiz siyaset dilinin geleceği müjdelendi.

banner982
Anahtar Kelimeler
ChpKemal Kılıçdaroğlu
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku