Çiler Boylu ve Canan Öğüt’ün geçtiğimiz günler de ortaklaşa açtıkları Eskihisar Kahvaltı Atölyesi damak tadının yanı sıra mekanın dekorasyonuyla da dikkat çekiyor. Kahvaltı atölyesindeki eski Türk filmleri tabloları görenleri gülümsetiyor.
Eski filmlerle nostalji
Kentimizin başarılı isimlerinden Çiler Boylu ve Canan Öğüt’ün geçtiğimiz günler de ortaklaşa açtıkları Eskihisar Kahvaltı Atölyesi damak tadının yanı sıra mekanın dekorasyonuyla da dikkat çekiyor. Öğüt ve Boylu’nun yeni açtıkları mekan damak ve lezzet tadıyla alkış alırken mekanın dekoratif yönü de çok farklı. Eski Türk filmlerinin tablolarının yer aldığı mekanda Yeşilçam yıldızlarının tabloları bizi geçmişe tatlı bir yolculuğa çıkarıyor.
Yeşilçam yıldızları yer alıyor
Mekanda Türkan Şoray, Zeki Alasya, Münir Özkul, Tarık Alkan, Yılmaz Güney gibi ölümsüz isimlerin ölümsüz filmlerinin tabloları yer alırken Kahvaltı Atölyesi misafirleri mekana tam not veriyorlar. Mekanın dekorasyonu gerçekten filmlere uygun güzelliğiyle dikkat çekerken bir döneme damgasını vuran unutulmayan isimler ve yıldızlar mekana damgalarını vuruyorlar. Çiler Boylu ve Canan Öğüt’ün sahipliğini yaptığı mekanda koca bir nostalji var.
Haber: R. Sıla Güvenç