GÜNDEM:
Şebnem Türkkan kadınları ağırladı!

20 Kasım 2015 Cuma 15:33

 7 Haziran seçimlerinde çok az bir oy farkıyla meclise gidemeyen Türkkan, 1 Kasım seçiminde ise büyük hayal kırıklığı yaşadı.
İki seçim döneminde de gösterdiği performansı ve çalışmasıyla büyük takdir toplayan Türkkan’ın en büyük destekçisi ise eşi Şebnem Türkkan oldu.
BAYAN TÜRKKAN DAVET ETTİ
7 Haziran seçimleri öncesinde ilk kez sahalara çıkan Şebnem Türkan, kadınlarla birlikte ev ev gezdi. İlçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya gelen bayan Türkkan, daha önce belirlenen adreslerde seçim propagandası yaptı. Eşi için herkesten oy isteyen Şebnem Türkkan, kardeşinin vefatının ardından da çalışmalarına ara vermedi. Seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte de bayan Türkkan, önceki akşam MHP’li kadınları evinde ağırladı. İstanbul’daki lüks evinde tüm kadınlarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Şebnem Türkkan, hepsine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

AK Parti Heyetinden Başkan Büyükgöz’e Taziye...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ile...

Haberi Oku