GÜNDEM:
Her zaman çalışacağız!

27 Kasım 2015 Cuma 13:23

 CHP Darıca ilçe binasında gerçekleşen Yakup Törk'ün adaylık açıklamasına CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar, CHP Darıca eski İlçe Başkanı Baykal Kaya, eski il yöneticisi Ahmet Özmet ve partililer katıldı. Yakup Törk adaylık açıklamasında bulundu. Yakup Törk, “Tüm herkesi selamlıyorum. Burası aile ortamı Erhan kardeşimizden sonra partimizin çok daha iyi gitmesi için aday oldum. Katılan herkese teşekkür diyorum. CHP’de siyaset benim için çok önemli. İş hayatına atıldıktan sonra STK’larda ve bazı derneklerde görevlerim oldu. Ancak bunların üzerinde siyaset ve CHP bambaşkaydı. Genç bir kardeşiniz olarak bu partide mücadele eden biriyim. İlçe sekreteri olara görev yaptım. Belediye başkan aday adayı oldum. Örgütüm yüzde 40 bana teveccüh gösterdi. 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı oldum.
 İYİ BİR NETİCE ALAMADIK
Milletvekili adayı olarak ilçe başkanlığına aday olmayı yadırganabilir. Ancak ben kişisel bir çıkar ve hırs için siyaset yapmıyorum. 22 bin oy alan bir partinin ilçe başkanı adayı olmak ve ilçe başkanı olmak çok önemi bir görevdir. Darıca’yı savunacak ve CHP’yi kendi içinde içselleştiren biri olarak adayım. Görmüş olduğum bir lüzum üzerine ve yönetimi tesadüf bir yönetime bırakmamak için aday oldum. 1 Kasım’da iyi bir netice alamadık. Bunların nedenlerine bizzat kendim şahit oldum. Tüm Kocaeli halkı ile bir arada partimizin önemli bir güç olduğunu gördüm.
 GENÇ VE KADINLAR
CHP olarak sadece seçimde olan bir olmamalıyız. Bu 2 yıllık süreçte gençlerin ve kadınların öne çıktığı, STK ve diğer kurumlarla ilişkiye devam ederek, üye sayısını en az 2 katına çıkarmamız gerekiyor. Yeniden mahalle birimlerini oluşturacağız. Seçimden seçime çalışan bir parti olmaktan çıkacağız. Tamamen CHP’nin ve ülkenin aydınlığını yüzlerinin gülmesi için bugün aday olduğumu açıklıyorum. Salonda genç ve kadın yok denecek kadar az. Parti içerisindeki yarış tatlı bir yarıştır. Kimseye karşı aday değilim tüm CHP’lilerin adayıyım. Yönetim kurulu üyesi listesini oluştururken yönetimden olmak isteyen özellikle genç ve kadınların benimle görüşmesini sağlayın.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Dere yatağına düşen kamyonet alev aldı
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde park halindeyken freni boşalan kamyonet, dere yatağına düşerek alev aldı....

Haberi Oku