Darıca Belediyesi tarafından gerçekleşen kültür-sanat etkinlikleri ara vermeden devam ederken düzenlenen etkinliklere Darıcalılar ilgi gösteriyor. Her kesimin takip ettiği etkinliklere ilgi her geçen gün fazlaca artıyor.
DARICALILAR ETKİNLİKLERİ SEVDİ
Açıldığı günden beri vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde etkinlikler ara vermeden devam ediyor. Kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu Toz Diyarı isimli Çocuk Tiyatrosu ve Sevimli Ejderha isimli çocuk sinemasına çocukların ilgisi yoğun oldu. Gerçekleşen etkinliklere Darıcalılar büyük ilgi gösterirken gerçekleşen etkinlikleri ilgiyle takip ettiler.
MEVLANA SÖYLEŞİSİ VAR
İki aylık etkinlik takvimi çerçevesinde kasım ayı başından itibaren yediden yetmişe her kesime hitap eden tiyatro, sinema, stand-up,söyleşi ve konser gibi etkinliklerle Darıca halkı kış aylarını kültür sanat etkinlikleriyle dolu dolu geçirirken, önümüzdeki günlerde değişik etkinliklerle programlar devam edecek. Mevlana isimli söyleyişi ile yarın saat 19:00’da ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu Mevlana ve Gönül Sultanları isimli söyleşisi ile Darıcalılarla buluşacak.