GÜNDEM:
Gazeteciler Kartepe'yi gezdi!

31 Ocak 2016 Pazar 12:17

 Gebze’de faaliyet gösteren Marmara Gazeteciler Derneği bölgemizde görev yapan gazetecileri Kartepe’de ağırladı. Cuma günü akşam saatlerinde Kartepe’ye giden 25 kişilik gazeteci heyeti burada bir otelde konakladı. 
SERHAT ÖZER VE NURULLAH ÇUKAN KONSERİ
Cuma günü akşam mangal partisi yapan Gebze’li gazeteciler Meyzen Serhat Özer ve O Ses Türkiye programında ünlü olan Nurullah Çukan’ın konseriyle doyasıya eğlendi. Zaman zaman türkü, zaman zamanda eğlenceli şarkılar seslendiren Gebze’nin iki güzel sesi gazetecilere keyifli anlar yaşattı.
KARTEPE’DE KAYAK KEYFİ
Gazeteciler dün ise Kartepe’de kayak keyfi yaşadı. Gün boyu Kartepe Kayak Tesisleri’nde bulunan gazeteciler burada keyifli bir gün geçirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan MAGDER Başkanı Ahmet Oğuz, “Gündemin yoğunluğundan dolayı kendilerine zaman ayırmakta güçlük çeken gazeteci meslektaşlarımız ile sosyal faaliyetler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze Zabıta’dan Mevlana Kapalı Pazar Yerinde...
Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmeleri...

Haberi Oku