GÜNDEM:
Su ve çevre bilinci eğitimi verildi

18 Şubat 2016 Perşembe 15:16

 İzmit ve Dilovası’ndaki okul ve bilgi evlerinde düzenlenen programlarda toplam 700 öğretmen ve öğrenciye eğitimler verildi.
İnsan ve canlı hayatın vazgeçilmezi olan su ve çevrenin korunması için yatırımlar gerçekleştirerek çağdaş ve modern işletmecilik anlayışı ile yöneten İSU Genel Müdürlüğü, özellikle genç neslin bilinçlenmesi için birkaç yıldır okullarda, çeşitli kurum ve kuruluşlarda “Su ve Çevre Bilinci “ seminerleri düzenliyor. Kurumun İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca organize edilen eğitim seminerlerinde, yapılan içmesuyu, kanalizasyon, yağmursuyu ve arıtma tesisi yatırımları ile çevrenin korunması için gerçekleştirilen proje ve uygulamalar hakkında bilgiler veriliyor.
Yeni yıl ile birlikte eğitimlerini sürdüren Kurum, İzmit Ford Otosan ve Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulları ile Dilovası Sezai Karakoç ve Mimar Sinan Bilgievleri’nde eğitim gören 5 ve 6.sınıf öğrencilerine suyun bilinçli kullanılması ile çevrenin korunması için eğitimler verildi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Dere yatağına düşen kamyonet alev aldı
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde park halindeyken freni boşalan kamyonet, dere yatağına düşerek alev aldı....

Haberi Oku