3. Lig 3. Grupta hafta içi mesaisinde Çatalca deplasmanına konuk olan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği maçın başında yenik duruma düştüğü karşılaşmada rakibin ile 1-1 berabere kaldı. Çorum deplasmanda kaybedince kaçan iki puan üzüntü yarattı.
ERKEN GOL DENGE BOZDU
3. Lig’de 3. Grup karşılaşmasında Çatalca deplasmanına konuk olan sarı yeşilli ekibimiz Darıca Gençlerbirliği deplasmandan bir puanla döndü. Maçın henüz 2. Dakikasında yenik duruma düşen ekibimiz yediği erken golün etkisi ile bir süre oyun kurmakta zorlanırken zaman zaman sıkıntılı anlar yaşamış oldu. Ekibimiz erken yediği golün ardından bir süre zorlansa da karşılaşmaya yeniden ortak olmayı bildi.
BİR PUAN ALDIK
Maçın ikinci yarısına daha hırslı başlayan ekibimiz karşılaşmanın ikinci yarısında 47. dakikada İbrahim yılmaz ile eşitliği yakaladı. Çorum Belediye’nin deplasmanda kaybettiği haftada bir puanla yetinen ekibimiz 45 puana yükselirken haftayı bir puanla kapatmış oldu. Çatalca deplasmanından oldukça tempolu bir karşılaşma gösteren ekibimiz haftayı altıncı sırada kapatırken play off yolunda deplasmanda bir puanla yetindi.