SİYASET:
Genç Müsiad Gebze'den Sessiz Devrim

06 Aralık 2022 Salı 12:08

Genç MÜSİAD Gebze Başkanı Muhammet Faruk Özmen, “Görevi devralışımızın 1.yıl dönümünde hedeflerimize doğru emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Ekip ruhunu ortaya koyan Yönetim kurulumuza ve üyelerimize teşekkür ederiz.

Değişen yenidünya düzeni içinde, bulunduğu durumu analiz eden vizyoner gençlik yapılanmamız ile 2022 yılında verdiğimiz sözleri tutmak için şube olarak en genç ve yeni üyemizden yönetim kurulumuza kadar gençliğe fayda sağlamak için var gücümüzle çalıştık.

Yüzleri aşan etkinlikler, eğitimler, toplantılar, seminerler gibi istifade edilen ve olumlu dönüşler aldığımız birçok program düzenledik. 50 nitelikli faydalı yeni üye kazanımı sağladık. Bölgemizde düzenlemiş olduğumuz etkinliklerle Gebzemizi diğer şubelerimize tanıttık. Ekip olarak tertip ettiğimiz projelerle Gebze Genç MÜSİAD’ın gücüne güç katarak yolumuza devam ettik. 

2023 yılında da çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ederek değişen dünya düzeninde “Biz de Varız” diyebilmek için faaliyetlerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandı.


banner982
Anahtar Kelimeler
Genç Müsiad
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku