banner1006
İLKÇEV, Okçuluk Yarışması Düzenledi

20 Mart 2023 Pazartesi 10:30


Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV), GEBZESEM'de Geleneksel Okçuluk Ruzi Hızır Toyu yarışması düzenledi. Yarışmada kategorilerinde dereceye giren sporculara başarı belgesi ve madalya takdim edildi.

Minikler, Yıldızlar ve Gençler Yarıştı
Okçuluk alanında çalışmalarına devam eden öğrencilerin motivasyonunu arttırmak, heyecanlarına ortak olmak, yapılan çalışmaların daha etkili olması amacıyla okçuluk yarışması düzenlendi. Gençlerin yarışma psikolojilerini de tecrübe edebilmeleri amacıyla gerçekleştirilen turnuva, minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde gerçekleşti. Turnuvada veliler de tribünde çocuklarını izleme fırsatı yakaladı, atışlar yapılırken çocuklarının heyecanlarına ortak oldu.

Sıralama ve Eleme Turlarında Yarıştılar
Sporcular, sıralama ve eleme şeklinde atış yaparak hünerlerini sergiledi.  Sıralama atışları sonrası ilk 16 sırayı alan sporcular ikili eleme atışları ile yarışarak finale kadar yarıştı. Yarışma sonrasında en iyi atışları yaparak kategorilerinde ilk 3 sıraya giren öğrencilere madalya ve başarı belgesi ödülleri takdim edildi.  Çekilen toplu fotoğraf sonrası yarışma sona erdi.






banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda...

Haberi Oku