AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 12 İlçe Belediye Başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı. Ceyhan’ın önceki gün İl Teşkilatı’nda yaptığı toplantıya Belediye Başkanları katıldı. Toplantının gündemini 7 Haziran seçimleri oluşturdu. Bu hafta yoğun bir istişare sürecine giren İl Başkanı Ceyhan, Pazartesi günü İl Yönetim Kurulu, Salı Günü İlçe Başkanlarıyla yaptığı toplantıların ardından bu kez de Belediye Başkanlarıyla bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme yaptı.
TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ
Ceyhan, Belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıyı “Biz her zaman milli iradenin kararına saygı duyduk. Millet amirdir, devlet memurdur. O kararın gereğini yapacak olan da bizleriz.
Hepimiz muhasebe yapacağız. Onun için bir aradayız. Hem siyasi geleceği muhasebe edeceğiz, hem de partimizin öncü konumunu bir kez daha teyiden konuşacağız. Hangi istatistikler alınırsa alınsın, yegane Türkiye partisi AK Parti’dir. Yüzde 40,87 oranla, en yakın rakibimize yüzde 16 fark atmış durumdayız. Ama bilsinler ki teşkilatlarımız ve belediyelerimiz dimdik ayaktadır. 258 kişilik sağlam grupla da bizi zaafa uğratmak imkansızdır. Bunu herkes bilmelidir.”dedi.