Kocaeli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından TEM Otoyolu’nun Dilovası Kavşağı ile İzmit Doğu Kavşağı arasında yürütülen üstyapı onarım çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.
Çalışmalar 7 gün 24 saat devam ediyor
Açıklamada, yol çalışmalarının 7/24 esasına göre kesintisiz şekilde sürdürüldüğü belirtildi.
Kesintisiz çalışma yöntemiyle günlük üretim miktarının artırılması, ekipman ve iş gücünün daha verimli kullanılması, asfalt imalat süreçlerinin teknik açıdan daha kontrollü yürütülmesi ve çalışmaların daha kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiği kaydedildi.
İstanbul yönü 12 Ağustos’ta kapatılmıştı
TEM Otoyolu’nun İstanbul yönü, üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos 2026 tarihinde trafiğe kapatılmıştı.
Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nün planlamasına göre çalışmaların 45 günlük sürenin ardından 25 Eylül 2026 tarihinde tamamlanması ve yolun yeniden trafiğe açılması öngörülüyor.
Sürücülerin çalışma süresince güzergâhtaki trafik düzenlemelerine ve yönlendirmelere dikkat etmeleri önem taşıyor.
TEM Otoyolu’nda çalışmalar 7/24 sürüyor: İstanbul yönü için tarih verildi
TEM Otoyolu’nun Dilovası Kavşağı ile İzmit Doğu Kavşağı arasındaki İstanbul yönünde devam eden üstyapı onarım çalışmalarının 25 Eylül 2026 tarihinde tamamlanarak yolun yeniden trafiğe açılması planlanıyor. Çalışmalar 7 gün 24 saat kesintisiz sürdürülüyor.










