İLÇE HABERLERİ:
Başkan Kocaman Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

23 Eylül 2026 Çarşamba 15:01

Rahmiye’de Üç Sokak Asfaltlandı
Kartepe Belediyesi’nin yol bakım ve yenileme programı kapsamında Rahmiye Mahallesi Simge, Burç ve Akkaya Sokak’ta asfalt serimi gerçekleştirildi. Tamamlanan çalışmalarla birlikte sokakların yol standardı yükseltilerek bölgedeki ulaşım daha konforlu hale getirildi.

Çalışmaları Sahada Takip Etti
Rahmiye Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kocaman, tamamlanan uygulamaların ardından bölgedeki son durumu değerlendirdi. Başkan Kocaman, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda üstyapı çalışmalarının program dahilinde sürdürüleceğini belirtti.
Başkan Kocaman Maşukiye’de Yapılan Çalışmalar

Hakkında Bilgi Aldı
Başkan Kocaman’ın bir diğer durağı Maşukiye Mahallesi oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Maşukiye Mahallesi’nde sürdürülen asfalt serim çalışmalarını inceleyen Başkan Kocaman, yapılan uygulamalar hakkında bilgi aldı.
“Ulaşım Konforunu Artırmaya Devam Edeceğiz”
Başkan Kocaman, “Kartepe’mizin yollarını daha güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda hem kendi ekiplerimizle hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle iş birliği içerisinde sahadayız. Kartepe’mizin her mahallesinde ulaşım konforunu artırmaya devam edeceğiz” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Ilçe Haberleri
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını...
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde esnafın ticari hareketliliğine katkı sağlayacak çalışmalarını...

Haberi Oku