İLÇE HABERLERİ:
Depremzedelere İftar Yemeği

31 Mart 2023 Cuma 14:52

 Depremzedelere iftar yemeği

 

Deprem bölgesinden Çayırova’da gelen depremzedeler için iftar yemeği düzenlendi. Cumhuriyet Mahallesi Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve depremzede aileler katıldı.

 

ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için okunan Kur’an-ı Kerim ve dua ile başlayan iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın , “11 ilde meydana gelen depremin burukluğu ile rahmet, bereket, yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan-ı Şerif’i idrak ediyoruz. Rabbim bizlere her zorluğun yanında bir kolaylık veriyor. Sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Devletimiz, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız sonuna kadar sizlerle birlikte. Zorlukları hep birlikte aşacağız’’ ifadelerini kullandı.

 

EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR DEVLETİZ

Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal’da, “Ülkemiz büyük bir felaketten geçti. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaraları hep birlikte sarıyoruz. Dünyada eşi benzeri olmayan bir devletimiz var. Dünyada eşi benzeri olmayan güzellikte de insanımız var.’’ dedi.

 

SİZLERLE YAŞAMAKTAN MUTLUYUZ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ise, “Bizler biriz ve beraberiz. Deprem bölgesinden ilçemize gelen kardeşlerimiz bizim misafirimiz ve başımızın tacı. Biz bütün kardeşlerimizi elimizden geldiğince ziyaret ettik. Sizlerle birlikte Çayırova’da yaşamaktan memnunuz ve mutluyuz. Daima yanındayız’’ diye konuştu.





 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Dilovası Belediyesi Yeni Hizmet Binası İçin...
Dilovası Belediyesi, ilçeye modern bir hizmet binası kazandırmak için önemli bir adım atıyor. Vatandaşlara...

Haberi Oku