İLÇE HABERLERİ:
Trendyol Süper Lig Nereden İzlenir

26 Şubat 2024 Pazartesi 18:14

Bu yıl Trendyol sponsorluğunda devam eden Süper Lig takımlarından Galatasaray ve Fenerbahçe, Avrupa’da da maçlara katılmaya devam ediyor. Peki canlı olarak maçlar nereden, nasıl izlenir?

Süper Lig Canlı Maç İzle

2024 süper lig Fenerbahçe maçlarını canlı olarak BeinSports kanalları üzerinden izleyebiliyorsun. Eski Digiturk altyapısında olan Bein Sport 1, 2, 3 ve 4 kanalları ile Türkiye'deki Süper Lig maçlarının yayıncısı olarak faaliyet gösteriyor. Spor kanallarından sinema, aile ve müzik kanalları gibi farklı programların bulunduğu platform ücretlidir.

Süper Ligin maçlarını canlı şekilde izlemek için aylık abonelik ya da yıllık abonelik seçeneklerini değerlendirebiliyorsun. Sunulan öneriler arasında sadece seçilen takımların maçlarına göre de paket oluşturmak mümkündür. Ancak Bein Sports HD kanalları ile yayınlanan futbol programları sadece Trendyol Süper Ligdeki takımların Türkiye’de oynadıkları müsabakalarla alakalıdır. Yine Süper Lig takımlarının yurt dışında oynadığı maçlar Exxen TV aracılığıyla sunuluyor.

Ancak sen farklı platformlara ayrı ayrı üyelikler açmak yerine her bir maç için ücret ödemene gerek kalmadan bu platform üzerinden maçları naklen izleyebilirsin. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor, Çaykur Spor hangisine tutuyor isen maç saatinde direkt olarak canlı platformumuza bağlanman yeterlidir. HD görüntü kalitesinde ve mobil cihaz bağlantılarıyla dünyanın tüm turnuvalarına naklen bağlanabileceksin.

Şifresiz ve canlı yayın avantajlarını tamamen bedava şekilde uygulayabiliyorsun. Akıllı telefonundan bağlanabiliyor, kurulum indirmene gerek olmadan da hazır ekranlar üzerinden istediğin tüm canlı maçları izleyebiliyorsun. Ayrıca spor kanallarını seçme özgürlüğü ve yayın akışı üzerinden istediğin programla alakalı bilgi alma gibi fonksiyonlar da bulunuyor.

Süper Lig UEFA Maçları Nasıl İzlenir?

Trendyol Süper Lig nereden izlenir UEFA Şampiyonlar ligini izlemek mümkün müdür? UEFA Şampiyonlar ligi, Avrupa kupası ve Konferans Ligi mücadelelerinin yayıncısı Exxen TV olarak biliniyor.

Türkiye Futbol takımlarının yurt dışında gösterdikleri mücadelelerinin yayın hakları Exxen TV platformu tarafından alınmıştır. Dolayısıyla sen Galatasaray’ın bir derbi maçını Bein Sport aracılığıyla izleyebilir ve yine Galatasaray’ın Avrupa Kupası’nda oynadığı bir maçın Exxen TV'de izlemek zorunda olabilirsin. 

UEFA maçları da yine Exxen TV aracılığıyla sunulmaktadır. Her 2 platformda ücretli abonelik sistemiyle faaliyet gösteriyor. Bilgisayar, telefon, tablet fark etmeksizin tüm görüntüleme teknikleri ve internet erişiminin olduğu her cihazdan bağlanarak aboneliğin dahilinde maçları canlı olarak izleyebiliyorsun.

Spor toto fikstür, bloglar, spor haberleri gibi verilerle de Bein Sports internet sayfası üzerinden faydalanabiliyorsun. UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının tüm arşivlerine ulaşabilir, geniş özet ve kısa özetlerini, bu sayfa üzerinden izleyebilirsin. Daha önceden oynanmış maçları izlemek için herhangi bir ücret ödemene gerek yoktur. Dijital platform üzerinden adeta arşiv niteliğinde yayınlanmış tüm maçları özet görüntüleriyle izleyebiliyorsun.

Türkiye süper ligini ücretli abonelik fonksiyonlarıyla izlemek istiyorsan, resmi Bein Sport internet adresi üzerinden giriş yapman gerekiyor. Telefonla müracaat ya da doğrudan web adresi üzerinden ücretli abonelik işlemlerini hemen yapabiliyorsun. 

UEFA Şampiyonlar Ligi maçları içinde aynı üyelik protokollerini Exxen TV platformu üzerinden sürdürebilirsin. Maçları izlerken durdurma özelliği bulunduğu gibi bazı yayınlarda geri sarma veya tekrar oynatma gibi seçenekler de bulunuyor. 

Süper Lig Maç Özetleri Nereden İzlenir?

Türkiye en son spor haberleri ve transferlere dair bilgiler için de bu dijital platformları kullanabilirsin. Türkiye'de canlı bedava maçları izlemek için Justin TV platformu oldukça popülerdir. Taraftarium 24 ya da Atom Sport TV ayrıcalıklarıyla kesintisiz şekilde istediğin her maçı izleyebiliyorsun.

Ayrıca YouTube üzerinden de pek çok platformun ve televizyon kanallarının yayınladığı spor programları ve maç özetleri bulunuyor. Bireysel kullanıcıların dünyayla aynı anda yayınladığı Avrupa maçlarını yine YouTube videoları üzerinden veya televizyon platformları üzerinden ücretsiz şekilde takip etmen mümkündür.

Trendyol Süper Ligi maç özetleri için Beinsports hd kanalı Exxen TV veya Atom Sport TV gibi pek çok platform bulunuyor. Tüm bunların tamamına ulaşabilmek tek bir ekran üzerinden istediğin spor kanallarına ulaşmak için bu sayfayı kaybedebilirsin. Böylelikle;

  • Trendyol Süper Ligi oynanacak maçların puan durumu ve fikstürü görüntüleyebilirsin.
  • Maçlarını naklen izleyebilir, mobil cihazlardan bağlanabilirsin.
  • UEFA Şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa kupası maçları ücretsiz ve bedava izleyebiliyorsun.
  • Program kurmana veya indirmene gerek olmadan anında tüm tarayıcılardan izleyebilirsin.

Türkiye Süper Ligi maç özetleri sadece gol görüntüleri, uzun özetler veya kısa özetler olarak değerlendirilebiliyor. Maçın en önemli anları penaltı atışlarının pozisyonları, ofsayt tekrarları, korner veya taç vuruşları gibi pek çok protokolün de içinde yer aldığı geniş özetlerle maç keyfini sürdürebilirsin.

Türkiye süper liginde kaç takım var, hangi hafta maçları oynandığı ve hangileri oynanacak? Tüm bu bilgiler için platformumuz üzerinden bilgi alabiliyorsun. Resmi olarak 1959 tarihinden bu yana devam eden Türkiye 1. lig mücadeleleri, 20 takım ile uygulanmaktadır. Her yıl Eylül ayı ve Mayıs ayı aralığında devam eden maçlar toplam 38 hafta boyunca sürüyor.

Süper ligin en favori takımı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, ligin kurulduğu ilk günden bu yana ligden ayrılmayan ve daima ilk sıralarda yer alan favori 3 takımdır. Bu yıl içinde yine Galatasaray ve Fenerbahçe’nin muhteşem performansları ve Avrupa maçlarında gösterdikleri başarılı grafiklerden söz ediliyor. 

Daha önceki oynanmış maçları şayet takip etmediysen maç özetlerini izleyebilir veya puan tablosuna göz atabilirsin. Bu hafta sonundan itibaren 20 hafta maçları oynanacaktır. Ayrıca bu yıl için Euro 2024 turnuvası da devam etmektedir. Türkiye Milli takımının futbol maçları herhangi bir ücretli kuruluşa bırakılmadan doğrudan TRT spor ekranları veya TRT 1 HD ekranları üzerinden yayınlanıyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Trendyol
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bilgi evlerinde yaz okulu kayıtları başlıyor
Çayırovalı çocukların ve gençlerin eğitim yuvası olan Çayırova Belediyesi Bilgi Evleri’nde yaz okulu...

Haberi Oku