AK Parti İl Başkanlığı’nda Kocaeli milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve il başkanı Şemsettin Ceyhan ile buluşup, ilimizde yeni dönem yapılacak hizmetlerin startını veren Bakan Fikri ışık daha sonra vekillerle birlikte Kocaeli valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.
ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Işık, "Yapacağımız çalışmalardaki sistematiği belirlemek için toplantı yapıyoruz. Teşkilat ilişkilerimizi değerlendirdik. Özellikle meclis çalışmaları dışında milletvekillerimizin şehirde yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Seçimlerde vaat ettiğimiz projelerimiz de vardı. Bu şehrin ize verdiği desteğe ve güvene layık olmak için toplantıları yaptık. Halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelen en iyisini yapacağız" dedi.
KEŞKE HİÇ OLMASAYDI
Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizinin ardından yaşanan ekonomik krizi de değerlendiren Işık şunları söyledi: "Keşke bu kriz hiç olmasaydı ancak bu krizin yönetilmesi önemli. Rusya'nın krizdeki gerilimi azaltmamaya yönelik tavrı var. Biz bu krizi bir an önce aşılmasını ve soğumasını diliyoruz. İki ülkenin ekonomisine olumsuz etki yapmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Aynı davranışı Rusya'dan da bekliyoruz. Bir anda bıçak gibi kesilmesini beklemiyoruz ve aynı şekilde ilişkilerimizin bir anda iyileşmesini de beklemiyoruz. Zamanla olacaktır.