banner1369
GÜNDEM:
Kocaeli'de 258 Motorlu Kuryeye Güvenli Sürüş Eğitimi

15 Eylül 2026 Salı 17:45

2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında 15 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen eğitime, Kocaeli’de faaliyet gösteren 258 motorlu kurye katıldı.

Eğitimde motosiklet kullanırken uyulması gereken trafik kuralları ile kask, eldiven ve diğer koruyucu ekipmanların kullanımının önemi anlatıldı.

Motorlu kuryelerin karıştığı trafik kazaları, emniyet şeridi ihlalleri ve seyir halindeyken araçların arasından trafik güvenliğini tehlikeye atacak şekilde motosiklet kullanımı konularında da bilgilendirme yapıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik eğitim faaliyetlerinin aralıksız devam edeceğini bildirdi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Gündem
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Beşir Derneği Genel Başkanı Sarıyar’dan...
Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar beraberindeki Kocaeli İl Temsilcisi Hüseyin Öz ve Bölge Müdürü...

Haberi Oku