banner1006
İLÇE HABERLERİ:
Çiftçi, 'Amacımız çocuklarımızı geleceğe hazırlamak”

01 Haziran 2023 Perşembe 18:12


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında, belediye kültür salonunda gerçekleşen toplantıda 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis üyelerine gündem dışı söz veren, devam eden projelere ve basketbol takımının şampiyonluğuna değinen Çiftçi, “4 sene önce bir sloganla yola çıkmıştık. Birçok sloganımız arasında diğer bir sloganımız ‘Çayırova’yı spor şehri yapacağız’ olmuştu. Hamdolsun 4 sene boyunca birçok branşta gençlerimiz ve çocuklarımız ulusal ölçekte büyük başarılara imza attılar. Çok sayıda madalya ve kupalarımız var.


ŞAMPİYON OLDUK

İki sene önce kurduğumuz çiçeği burnundaki basketbol takımımız, ilk sene 3. Lig’den 2. Lig’e çıkmıştı, bu sene de hamdolsun şampiyon olduk ve 1. Lig’e şampiyon takım olarak çıktık. Bu da Çayırova’yı spor şehri yapacağız konusundaki söylemimizi ortaya koyuyor. Diğer branşlarda da başarılar elde etmeye devam ediyoruz” dedi. 


YENİ SPOR SALONU

“Bizim amacımız şampiyon olmak, kupalar almak, madalyalar kazanmak değil” diyen Çiftçi, “ Çocuklarımızın ve gençlerimizin fiziksel olarak gelişimlerine katkı sunmak ve geleceğe neslimizin daha hazırlıklı bir şekilde ulaşmasına vesile olmak amacında olduğumuzu ifade etmiştim. Bildiğiniz gibi bu başarılarımızdan dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızla birlikte büyük spor salonunu kazandırıyoruz. Aynı anda 9 branşın antrenman yapabileceği bir tesis olacak” ifadelerini kullandı.


AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAMAK

Amaçlarının çocukları geleceğe hazırlamak olduğunu ifade eden Çiftçi,” Yol ve asfalt yatırımı yapmak ne kadar önemliyse, bana göre daha da önemlisi çocuklarımızı geleceğe hazırlayacak yatırımlardır. Bilgi evlerimizde bin 300 yavrumuza okul öncesi eğitim veriyoruz. Biz, bunu daha çok önemsiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin fiziksel gelişimi bizim için çok daha önemli” açıklamalarında bulundu. 


BİR SONRAKİ MECLİS 4 TEMMUZ’DA

Konuşmaların ardından gündeme geçildi. Gündemin ilk iki maddesi oybirliği ile kabul edilirken, üçüncü ve dördüncü maddeler oybirliği ile komisyona havale edildi. Çayırova Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 4 Temmuz Salı günü saat 15.00’da yapılmasına karar verildi.

banner982
Anahtar Kelimeler
çayırovaGebzeKocaeli
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku