GÜNDEM:
Sedaş'tan Darıca Belediyesine Teşekkür

07 Haziran 2017 Çarşamba 09:01

SEDAŞ Dağıtım Direktörlüğü’ne bağlı olarak görev yapan Şebeke Yapım Müdürü Gökhan Öztürk, Emlak Kamulaştırma Müdürü Kadir Karademir  ve Gebze Şebeke Yapım Sorumlusu Hasan Öztabak, Darıca Belediye Başkanı  ŞükrüKarabacak’a  yaptıkları nezaket ziyaretinde yatırım çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Darıca Belediyesi ve yatırım çalışmalarına destek veren tüm ilgili kurumlara teşekkür ettiler.

SEDAŞ Şebeke Yapım Müdürü Gökhan Öztürk, yapılan ziyaret sırasında, Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak’a  “Özelleştikten sonra özel şirket statüsünde ancak kamu hizmeti veren, yatırımlarını en verimli şekilde gerçekleştiren SEDAŞ’ın  elektrik şebekesi yapımı için hız verdiği yatırımları  sırasında, trafo yeri, kazı izni gibi konularda çok büyük destek sağlayan ve tesis yapım çalışmalarının önünü açan,  uyumlu koordinasyon çalışmaları ile çözüm odaklı katkı sunan Darıca Belediyesine şahsınız nezdinde ilgili departmanlarınıza ve bu şekilde hareket eden tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz.  Bu konuda Darıca Belediyesi ve ilgili kurumların sağladığı katkıları çok değerli buluyoruz. Yapılan yatırımlar Şehirlerimizin demirbaşıdır ve çok uzun yıllar kullanılmaya devam edecektir. Bu yatırımlar ülkemiz ve milletimizin milli sermayesidir. Bu yatırımların yapılması sırasında alınması gereken izinleri hızlandıran ve sahadaki ekiplerimiz için gerekli kolaylığı sağlayan birim yetkililerinize ve sizlere anlayışınız ve yaklaşımınız için bir kez daha çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a, SEDAŞ yetkililerine yaptıkları nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın ve birlikte yaptığımız uyumlu ve çözüme yönelik çalışmaların devamını diliyorum” dedi.  

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

17 Ağustos’un 27’nci yılında anlamlı...
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 27’nci yılında İzmit Cumhuriyet...

Haberi Oku