GÜNDEM:
Yaya köprüsü yapımına başland

10 Eylül 2017 Pazar 17:00

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmeleri için yaya köprüleri inşa ediyor. Çelik malzemeden imal edilen yaya köprüleri engelli asansörleriyle güvenli geçiş sağlıyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu köprülerden birini de Çayırova Ali Haydar Caddesi’nde yapıyor.
 AYAK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yaya köprüsü Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 üzeri Symbol AWM bölgesinde kurduğu yaya köprülerine benzer olacak. Temel kazıları tamamlanan ve köprü ayağı uygulamaları devam eden yaya köprüsünü ayakların monte edileceği ankraj bulonlarınında yapımı sürüyor.
 70 TON ÇELİK
70 ton çelik malzemenin kullanılacağı yaya köprüsü 24 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde olacak. Yaya köprüsünde iki adet de engelli asansörü bulunacak.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

17 Ağustos’un Yıl Dönümünde AKUT’tan...
17 Ağustos’un Yıl Dönümünde AKUT’tan Kocaeli’de Kentsel Arama Kurtarma Tatbikatı 17 Ağustos Marmara...

Haberi Oku