Bölge toplantısında kadınlara hitap eden Törk, “Çok kıymetli bir iş yapıyorsunuz. Ben Darıca’da doğmuş bir genç kardeşinizim. Çocukluğum bu kentte geçti. Aşkla, sevgiyle bu partinin bir ferdi olmaktan onurluyum. Seçim kampanyamı başlattığımda annemin hayır duasını aldım. Ben umutluyum. Darıcalı bu genç kardeşiniz için elinizden geleni yapacağınızı biliyorum. " dedi.
KADINLARIMIZIN DESTEĞİYLE BAŞARACAĞIZ
"31 Mart’ta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk’ün bize emanet ettiği bu ülkeyi kazanmanın sevincini yaşayacağız. Çocuklarımızın artık gönül rahatlığı ile büyüyebileceği bir Türkiye için bu seçim çok önemli. 31 Mart yerel seçimleri ülkemizin, çocuklarımızın ve siz kadınlarımızın kaderini belirleyecek. Sizlerin huzurunda Darıca’da elimden gelen tüm mücadeleyi son ana kadar vereceğime söz veriyorum. Kadınlarımızın desteği ile bunu başaracağız. Kadınlarımızın sosyalleşmesi için her türlü projeyi yapacağız. İktidarı bize kadınlarımız getirecek. Darıca sevgiyle el birliği ile değişecek” açıklamasını yapan Törk,
“Yönetimimin yüzde 60’ını kadınlardan oluşturmuş bir ilçe başkanıydım. Kadınlarımıza vermiş olduğum önemi partili arkadaşlarımız biliyor. Meclis listesinde de kadınlarımıza bizi temsil edecek sıralarda yer vereceğiz. Partimizin temsilcisi kadınlarımız olacak” diye konuştu.











