GÜNDEM:
Vatandaş Yöneticilerle Buluşacak!

04 Şubat 2019 Pazartesi 08:49

Kocaeli’ndeki vatandaşları, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile buluşturup vatandaşları ilk ağızdan bilgilendirmek ve sorunlarını dinlemek üzere başlatılan ‘’Vatandaş Buluşmaları” projesi kapsamında yeni bir buluşma daha gerçekleşti. İzmit Öğrenci Yurtları Derneği Başkanı ve üyeleri, Gez-Gör Kocaeli projesi kapsamında SEKA Kâğıt Müzesi, Bilim Merkezi, Orhan Camii ve Tarih Koridoru’nu gezdikten sonra Büyükşehir 153 binasında yöneticilerle buluştu.

İSU, Ulaşım, Fen İşleri, Kent Konut, İtfaiye, İmar ve Muhtarlıklar Dairesi’nden yöneticilerin katıldığı buluşmada proje hakkında bilgiler verildi. Yetkililer, Büyükşehir yöneticilerinin, vatandaşlardan bizzat dinledikleri talep, şikâyet ve önerileri, Büyükşehir 153 vasıtası ile yetkili birimlere iletildiğini aktararak bu şekilde vatandaşlara belediye hizmetleri hakkında bilgi verildiği ve karşılıklı sohbet ortamı sağlandığı ifade edildi.

153 PROJESİNİ DE TANIYORLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen “Vatandaş Buluşmaları” projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan programları ve köy ziyaretlerinden sonra Gez-Gör projesini de kapsayan yeni formatıyla ‘’Vatandaş Buluşmaları’’ projesi, Büyükşehir 153 binasında yöneticileri, vatandaşlarla buluşturuyor. Katılımcılar Büyükşehir 153 projesini de tanıma imkânı buluyor.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN

Gez-Gör Kocaeli programıyla vatandaş buluşmalarına dahil olmak için www.gezgorkocaeli.com adresinden başvuru yapılabiliyor ve Büyükşehir 153 numarasından detaylı bilgi edinebiliyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Kocaeli’de “Milli Dayanışma ve Toplumsal...
TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş ve İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi başkanlığında, 81 il...

Haberi Oku