GÜNDEM:
'Gebze'ye değer katacağız'

05 Şubat 2019 Salı 11:41

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyor. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Akse Sapağı esnafını ziyaret eden Büyükgöz'e vatandaşlar ve Gebze esnafı ilgiyle karşıladı.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Yeni dönemde gönül belediyeciliği yapacağız. Ülkemiz hizmet siyasetiyle, AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın döneminde tanıştı. Biz gönül belediyeciliği yaparken, hizmet belediyeciliğini de sürdüreceğiz. Projelerimiz hazırlanıyor. Yakın bir sürede projelerimizi Gebzeli hemşerilerimizle paylaşacağız" dedi.

Gebze'ye değer katacak hizmetler üreteceklerinin altını çizen Büyükgöz, "Ben şehir ve bölge plancısı ve 43 yıldır bu bölgede yaşayan birisi olarak Gebze'nin ihtiyaçlarını biliyorum. Yeni dönemde Gebze'ye değer katacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu projeleri hayata geçirdiğimiz zaman Gebzeli esnafımızın da ticaret hacmi artacak. Herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan keyif aldığı bir Gebze hayalim var. Bu hayali her düşünceden Gebzeli hemşerilerimiz ile birlikte, katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile birlikte gerçekleştireceğiz" sözlerini dile getirdi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Kocaeli’de “Milli Dayanışma ve Toplumsal...
TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş ve İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi başkanlığında, 81 il...

Haberi Oku