banner1036
GÜNDEM:
Canımız gitti!

07 Ocak 2016 Perşembe 10:17

Gazetemizin eski personellerinden Nevin Çalışkan(35), geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Güler yüzü, neşeli kişiliğiyle herkesin sevgisini kazanan, 10 Yıla yakın bir süre gazetemize emek veren, Haber-Röportaj ve Mizanpajda başarılı işlere imza atan Nevin çalışkan, önceki akşam Aksaray’da karşıdan kaşıya geçerken 21 Yaşında olduğu Yaşar K. İsimli bir sürücünün çarpması sonucu ağır yaralı olarak Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çalışkan sabaha kadar süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.
SÜRÜCÜ ÇARPIP KAÇTI
Çalışkan’a çarpan sürücü olay yerinden kaçarken, Emniyet Güçlerinin başarılı operasyonu sonrası kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. 10 Yıla yakın bir süre Gazetemizde görev yapan Nevin çalışkan, iki yıl önce Üniversite eğitiminin aldığı Konya’ya transfer olmuş, önce Konya Pusula Gazetesi’nde daha sonra ise Anadolu Telgraf Gazetesi’nde çalışmıştı. Hayata hep pozitif bakan, güler yüzü hiç solmayan Nevin Çalışkan bu kez sevenlerini üzdü.
10 YILA YAKIN MESAİ ARKADAŞIMIZ
Aslen Erzurum Şenkaya İlçesi Turnalı Köyü nüfusuna kayıtlı Nevin Çalışkan, İlk, Orta ve Lise eğitimin memleketi Erzurum’da tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü bitirmişti. İlk Mesleki deneyimini Milli Gazete’de yapan Çalışkan, daha sonra Gazetemizde 10 yıla yakın bir süre çalıştı. Aynı zamanda darıca siyasetinin tanınmış isimlerinden Turnalılar Dernek başkanı Cevat Çalışkan ve Gebze İlçe Mili Eğitim Şube Müdürleri’nden Abdülkadir Çalışkan’ın da yeğeni olan Nevin Çalışkan, koyu Beşiktaş hayranlığıyla biliniyordu.
HER ZAMAN DİK DURDU, GÜLER YÜZÜ SOLMADI
Hayatı boyunca hep dik duran Nevin çalışkan, Lise ve Üniversite eğitimini 28 Şubat’ın en baskılı dönemlerinde gerçekleştirdi. Zamana, kişilere ve olaylara göre renk değiştirmeyip bir Elif misali dik durmayı başaran Nevin Çalışkan, çevresine hep hayata umutla bakmayı, sitem etmemeyi, şükretmeyi, aza kanaat etmeyi aşılamıştı. Başta Gebze Basını olmak üzere çevresinde ki herkes onu hep güler yüzüyle biliyordu. Ağabeyinin oğulları Muhammet ve Mustafa’ya çok düşkündü. Sık sık Konya’dan Gebze’ye gelerek aradaki hasreti de dindiriyordu. 
DEDESİNİ KAYBETMİŞTİ
Anne ve Babası Erzurum’da, Amcaları, Dayısı ve ağabeyi Darıca’da yaşayan Nevin çalışkan yakın bir zamanda Dedesini kaybetmişti. Yaklaşık 6 ay önce çok sevdiği dedesini kaybeden Nevin Çalışkan, yaklaşık 4 yıl önce de Babaannesini kaybetmişti. Bu iki vefat haberinin derin üzüntüye yol açmıştı. Çalışkan çok sevdiği dedesinden 6 ay sonra hayatını kaybederek bizleri ve tüm sevenlerini üzüntüye boğdu. 
CENAZESİ ERZURUM’A GÖNDERİLDİ
Aksaray’da geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Nevin Çalışkan’ın cenazesi Konya’dan memleketi Erzurum’a gönderildi. Çalışkan bugün Erzurum Şenkaya İlçesi Turnalı köyü Cami’nde kılınacak cenaze namazı sonrası ebediyete uğurlanacak. Ailesi ve yakınları son görevi yerine getirmek için Erzurum’a giderken, hayata hep güler yüzle olumlu bakmayı bizlere aşılayan soyadı gibi Çalışkan eski Grafikerimiz Nevin Çalışkan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve tüm basın camiasına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.  











banner982
Anahtar Kelimeler
Canımız Gitti!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Instagram Beğeni Nasıl Arttırılır?
Instagram, günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak öne çıkıyor.

Haberi Oku