banner1036
GÜNDEM:
Önce devir sonra plan ve tapu!

07 Nisan 2015 Salı 09:07

 Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinin 2B sorunu ile ilgili olarak gazetemize özel açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Hazine yerleri verme kararı aldı, birkaç hafta içerisinde devir işlemleri yapılacak, ardından ise yapacağımız planlar doğrultusunda tapuları vermeye başlayacağız.’ dedi. 
VATANDAŞLAR İLE YOL ALACAĞIZ
Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallelerinin hizmette geri kaldığını söyleyen Başkan Köşker, bu bölgeye yaşanan sıkıntı nedeni ile doğalgaz giremiyor, alt yapı yapamıyoruz. Planlama yapmaya başladıktan sonra bu sıkıntı tamamen ortadan kalkacak. Planlama sonrası vatandaşlarla oturup konuşacağız ve kendileri ile yol alacağız. Vatandaş, yerlerin hazineden devir alındıktan sonra, kendilerini tapu almış gibi görsün.’ şeklinde konuştu. 
LİSE BAŞKA YERE YAPILACAK
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hafta sonunu Gebze’de geçiren Bilim Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Gebze’ye çok önemli müjdeler verdiğini de söyledi. Öte yandan Başkan Köşker, Beylikbağı Bölge muhtarlarının Ulus ortaokulu yanına lise yapmak istedikleri arsaya, Kültür Merkezi yapacaklarını söylerken ‘Beylikbağı bölgesine lise yapacağız, ancak başka bir yere.’ dedi. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ramazan 9 yıl önce

Tapu tasis belgesi olmayan halk napıcak

Misafir Avatar
emrah kapıcı 9 yıl önce

Yine aynı şeyler ne zaman alacaksak bu tapuları

Misafir Avatar
Süleyman kankal 9 yıl önce

Başkanım bir an önce yaparsanız iyi olur Hürriyet Mahallesi oyları tapu ya bağlı

banner376

banner375

banner377

banner981

Instagram Beğeni Nasıl Arttırılır?
Instagram, günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak öne çıkıyor.

Haberi Oku