banner1036
Pazar günü galibiyet için çıkacağız

27 Ağustos 2015 Perşembe 13:16

 Darıca Gençlerbirliği Başkanı Abdullah Örs, Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk ve yöneticiler Yakup Törk ve Benhur Bağdaçiçek gazetemize konuk oldu. Başkan Örs, yeni bir takım olmalarına rağmen camia olarak kenetlendiklerini söyledi. 
DERBİ DOSTÇA GEÇTİ 
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Abdullah Örs, Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk ve yöneticiler Yakup Törk ve Benhur Bağdaçiçek gazetemize konuk oldu. Başkan Örs, yeni bir takım olmalarına rağmen camia olarak kenetlendiklerini söyledi. Başkan Örs, “Gölcük deplasmanı dostça geçti, çok güzel karşılandık, bu futbolun güzelliği. Hava şartları zordu ama kazanmayı bildik” dedi.
İLK MAÇLAR ZORDUR 
Ligin ilk haftalarının her zaman zor geçtiğini kaydeden Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Bu maçların önemi büyük ağır yüklemeler sonrası ilk maç. Zor geçmeye adaydı ve zor geçti. Gölcük oturmuş bir ekip biz ise yeni bir ekibimiz. Saha şartları etkendi, ama bunun da üstesinden geldik. Sabırlı oynadık ne istediğimizi bildik ve başardık. Oyuncularımı kutluyorum, güzel başladık bu bizi sevindirdi” dedi. 
TARAFTARIMIZ BEKLİYORUM 
Yeni bir takım yeni bir oluşum olduklarını ifade eden Darıca Gençlerbirliği Başkanı Abdullah Örs, “Ben hem teknik ekibimize hem de oyuncularımıza güveniyorum, ligin ilk haftasında da güzel bir başlangıç yaptık. Pazar günü Niğde Belediyespor ile evimizde oynayacağız, taraftarlarımızı maça bekliyorum. Bize destek olsunlar, yine zor bir maç olacak, ama iç sahada elimizden geleni yapacağız, güzel bir maç olacaktır.” dedi. 
PAZAR GÜNÜ ZOR GEÇECEK 
Pazar günü yine bir kritik karşılaşmaya çıkacaklarını zor bir maç olacağını söyleyen Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Rakibimiz Niğde Belediyespor ciddi yatırım yaptı, yeni oyuncuları fazla, yapı olarak bize benziyor. İlk iç saha maçımız güzel geçecek, elimizden geleni sahaya yansıtmak durumundayız. Ardından gelecek haftayı BAY geçireceğiz, dinlenme hazırlanma zamanımız olacak bu avantajımız” şeklinde konuştu. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
sezer koç 9 yıl önce

değerli hocam müthiş bir kariyerniz var başarılı ve iyi bir insan olduğunuz belli oluyor o kadar mütevazi ama bir o kadar da gerçekci konuşmuşunuz kendinizi güzel yetiştirmişiniz onu anlıyoruz başarılar darıcamızla olsun başkanımıza ve yönetimimize futbolcularımıza başarılar diliyoruz sizinleyiz her zaman

banner376

banner375

banner377

banner981

Mustafa Gürsel: “Üzerimize Düşeni Yapamadık”
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: “İstediğimiz fiziksel tepkiyi vermedik, virüsten dolayı...

Haberi Oku