banner1036
EKONOMİ:
Bereket Damla Sulama,  yeni sezona hazır!

05 Şubat 2016 Cuma 10:39

Gebze'de faaliyet gösteren Bereket Damla Sulama hizmetleri, yeni sezona iddialı giriyor. Sahipliğini Şerif Bulut’un yaptığı Bereket damla Sulama, alanında Gebze’nin öncü firmalarından birisi. Merkezi Sultan Orhan Mahallesi, Yeni Bağdat Caddesi’nde bulunan Bereket Damla Sulama, Peyzaj tasarımı ve projelendirme, çiçek üretimi, bahçe düzenleme, damla sulama, periyodik bakım, rulo çim, kilit parke gibi alanlarda hizmet veriyor. Ayrıca Pelitli Köyü’nde ağaç üretimi yapan firma, bahar ayları yaklaşırken müşterilerine altın fırsatlar sunuyor.

ALANINDA ÖNCÜ

İyi bir ekiple alanında öncü alan firmanın sahibi Şerif Bulut, gazetemize yaptığı açıklama da, “Doğal ve kültürel kaynakları ve fiziksel çevreyi insan yararı, mutluluğu, güvenliği, sağlığı ve konforu için estetik ve bilimsel ilkeler çerçevesinde ele alan, mekan ve yaşam ortamı oluşturan, biyoçeşitliliği destekleyen arazi planlaması, tasarımı, yönetimi, korunması, onarılması ve denetlenmesi konularını kapsayan eğitim, araştırmalar yapan ve ülkesel, bölgesel, kentsel ve kırsal ölçekte fiziksel planlar içerisinde yer alarak kültürel ve doğal değerlerin korunması ve sürdürülebilirlik adına ekolojik öncelikli projeler üretilmesini sağlamaktayız.”dedi.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN

Uzun yıllardır Gebze’de hizmet veren firma hakkında vatandaşlar www.bereketdamlasulama.com.tr internet sitesinden ayrıntılı bilgilere ulaşabilecekler. Ayrıca dileyen vatandaşlar (0262) 646 05 61, 0532 656 28 65 ve 0532 545 36 61 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler. Sultan Orhan Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No: 512/D adresinde hizmet evren firmanın önemli referansları bulunuyor. (Evren KIZILTAŞ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Hakan Doğan’dan Demir çelik geri dönüşümüne...
3K Denizcilik ve Demir Çelik’in sahibi Hakan Doğan, sektör hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Doğan,...

Haberi Oku