banner1036
SİYASET:
İstifa etti!

17 Kasım 2015 Salı 13:31

 Duyar önceki gün sosyal medya hesabından istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. 1 Kasım seçimlerinde Genel merkez tarafından 1.Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Duyar, siyasi hayatına mola verdiğini bildirdi. Duyar şu ifadeleri kullandı: Bizler her yönden elimizdeki kısıtlı imkânlar ile girdiğimiz seçimlerde elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içinde olduk.
Ama bu yetmedi, yetmez de. Serhat Duyar olarak siyaseti hiçbir zaman meslek algısı ile yapmadım. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’ nun ayak izlerine basarak ve bugüne kadar hep haklı çıkan Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici ile birlikte milletimiz için yaptım.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü savunmak, siyaseti kirliliğinden kurtarmak, partimizin bu uğurda verdiği mücadeleye ortak olmak için gece-gündüz demeden çalıştım, gayret ettim.
1 Kasım seçimlerinde alınan sonuç ortada.
YENİ BİR YOL
Muhalefet başarısız olmuştur. Bizlerde büyük bir davanın temsilcisi olarak milletimizin teveccühüne maalesef nail olamadık. Benim inancıma göre; Her şeyin bir bedeli olmalı.
İşte bu sebeple; Seçimlerin sonucu olarak Partideki görevimden istifa ediyorum. Ve iyi biliyorum ki; Ülkemizin önünde milletimizin önüne yeni bir yol açılmalı. Siyasetteki destur “Ya bir yol bul, ya da yoldan çekil” olmakla birlikte yoldan çekilmek yerine “YOL BULMANIN” çok daha elzem olduğu günümüz siyasi şartlarında yukarıda ifade ettiğim tüm kesimlerin üzerine düşen görevi yapacağına olan inancımı sizlerle paylaşıyorum.
Seçim sonuçlarının neticesinde ödemem gereken bedeli seve seve ödüyor, bundan böyle üzerime yine bir görev düştüğünde Milleti için canını feda etmeye hazır bir kardeşiniz olarak bütün gövdemi taşın altına koyacağımın bilinmesini tüm kamuoyuna deklare ediyorum.
banner982
Anahtar Kelimeler
İstifa Etti!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku