banner1036
GÜNDEM:
Dünya kitaplarla güzel

03 Aralık 2015 Perşembe 13:35

 Önceki gün gerçekleşen Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinliği bir kez daha gösterdi ki kitaplar her zaman çocuklarla güzel. Kitap okuma alışkanlığının git gide eridiği günümüzde artık herkes akıllı telefonlarla ömür geçirirken kitaplar hala ayakta kalmaya çalışıyor. 
ÇOCUKLARA KİTAP VERELİM 
Önceki gün gerçekleşen Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinliği gerçekleşti. Günümüzde teknolojiye yenik düşen kitap okuma alışkanlığı git gide gerilerken çocuklarımız adına hala bir şansımız var. Kitap okuyan nesiller yaratmak bizlerin elinde. O nedenle çocuklarımızın eline akıllı telefonlar değil kitaplar vermeli ve onları kitapların dünyasına ortak etmeliyiz. Henüz vakit geç olmadan çocuklarla kitapları bir araya getirelim. 
KİTAPLARI SEVDİRELİM 
Ülkemizde kitap okuma alışkanlığı düşüyor, artık çok az insan kitap okuyor, kitapların dünyasında bir araya geliyor. Özellikle çocuklarımız için bu ciddi bir korku. Çocuklarımıza kitap okutup onlara kitapları sevdirmeliyiz, çünkü onları gelişimi kitaplarla mümkün. Kitapların olmadığı bir dünya ise ne yazık ki oldukça yapay. Bizlere düşen en büyük görev çocukların kitaplarla bir arada yaşayarak onların gelecek kuşaklara aktarmamız. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Dünya Kitaplarla Güzel
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku