banner1217
SİYASET:
Sadaka diye aldılar…

02 Eylül 2016 Cuma 10:44

Gebze Ticaret Odası Ağustos ayı meclis toplantısı meclis salonunda gerçekleştirildi. Geçen ayın zatının görülmesi ile başlayan toplantı, oda faaliyetleri sunumu ile devam etti.  Toplantıda konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, FETÖ mensuplarına "Ya bu vatanı sevecekler ya da bu vatandan gidecekler" dedi.

DEVLET VE MİLLET BİRARADA

15  Temmuz darbe girişimi ardından terör saldırıları düzenleniyor. Masumlar ise yaşamlarını kaybediyor. Terörü her zaman lanetliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Her türlü terör eylemi sonrasında birbirimize daha çok bağlanmalıyız. Deprem şehitlerimizi andık. Depremle yaşamayı öğrenmeliyiz. Bir toplanama merkezi olması lazım. Bununda askeri kışla olduğunu düşünüyorum. Ağustos ayı altın harfler yazılan bir ay. 15 Temmuz sonrasında millet ve devlet olarak yüreğimiz toplu attı. Herkesi ekonomi nöbeti tutmaya davet ediyorum. İhracata ve üretime yönelmeyiz. Malum yapı tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını gasp edip halk çevirdi.  Herkes bir gün yaptıklarının cezasını çekecek. Bunlar devleti ele geçirmeye çalıştı.  Bu millet asla bir karış toprağını vermedi, vermezde. İşimize devam edeceğiz ama devletimizin her zaman yanında olacağız. Herkes hak ettiğini yaşayacak. Ya bu vatanı sevecekler ya da bu vatandan gidecekler. “dedi.

ÇİLER MÜJDEYİ VERDİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Özellikle ve milli eğitim müdürüne teşekkür ediyorum Bu bölgede turizme ilgi başladı. Gebze öğretmenler evi turizm eğitimcilik meslek lisesi olacak. Bir yurtta bir huzurevi yapılacak. 14 bin üyemiz olmuştur. Bizler işlerimizin başında olmaya devam edeceğiz" dedi. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Sadaka Diye Aldılar…
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MHP, DEM Parti ile bayramlaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı...

Haberi Oku