KÜLTÜR VE SANAT:
Haydi çocuklar kütüphaneye

09 Temmuz 2015 Perşembe 11:07

 Okulların kapanmasının ardından kitap dolu günler de gelmiş oldu. Yaz tatillerini iyi geçirmek isteyen öğrenciler için Gebze İlçe Halk Kütüphanesi iyi bir seçenek. Üstelik kütüphaneye gelen 700 çocuk kitabı da okurlarını bekliyor. 
700 YENİ KİTAP 
Okulların kapanmasının ardından kitap dolu günler de gelmiş oldu. Yaz tatillerini iyi geçirmek isteyen öğrenciler için Gebze İlçe Halk Kütüphanesi iyi bir seçenek. Üstelik kütüphaneye gelen 700 çocuk kitabı da okurlarını bekliyor. Toplamda gelen 5500 kitabın 700’ü yeni gelen çocuk kitaplarından oluşurken Gebze İlçe Halk Kütüphanesi yaz tatilindeki öğrencileri bekliyor. Tatilde de kitap okumak en büyük arkadaş olacak. 
KÜTÜPHANEYE BEKLİYORUZ 
Yaz tatillerini güzele çevirmek isteyen öğrencilerin en büyük arkadaşı bu yaz da şüphesiz Gebze İlçe Halk Kütüphanesi olacak. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan tüm öğrencileri kütüphanelerine davet ettiklerini söyledi. Buğan, “Çocuklar için en iyi arkadaş kitaplar. Kendilerini kütüphanemize davet ediyorum, kitapların dünyasında buluşmak üzere tüm Gebzeliler kütüphanemize gelsin.” dedi. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir’le açık havada sinema keyfi...
Büyükşehir Belediyesi, Milli İrade Meydanı’nda düzenlediği açık havada sinema keyfini Kocaelililerle...

Haberi Oku