banner1358
GÜNDEM:
Kocaeli Valiliğinden açıklama

24 Eylül 2019 Salı 09:37

 Yılhan ile ilgili basında yer alan haberlere ilişkin açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Merhum Serap Yılhan hakkında 18.12.2018 tarihinde CİMER üzerinden Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına, ayrıca 16.11.2018 tarihinde yine CİMER üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yapılan şikayet sonucunda, savcılık tarafından 05.02.2019 tarihinde başlatılan adli soruşturma ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı denetçileri tarafından başlatılan idari soruşturma neticesinde Yılhan tedbiren 26.03.2019 tarihinde açığa alınmış olup, yargı ve soruşturma süreci devam etmektedir."

Söz konusu haberlerde iddia edildiği üzere Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürünün emekliye ayrılmasının soruşturma ile bir alakası bulunmadığına, kendi isteği üzerine emekliye ayrıldığına yer verilen açıklamada, yapılan adli ve idari soruşturmaların devam ettiği, süreçte üzücü müessir olayın meydana geldiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca Serap Yılhan’a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilendi. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir, çocukları afetlere karşı bilinçlendiriyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yaz döneminde çocuklara yönelik eğitim çalışmalarına...

Haberi Oku