MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, İl yönetimi ve 12 ilçe başkanı Ankara'ya adeta çıkarma yaptı. Geçtiğimiz gün Ankara'ya giden Kocaeli heyeti ilk olarak MHP'nin kurucu lideri Merhum Alpaslan Türkeş'in mezarını ziyaret ederek dua etti. Türkeş'in kabri başında dua eden heyet daha sonra Genel Merkez'e giderek, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü.
SANCAKLI KOCAELİ HEYETİNİ YALNIZ BIRAKMADI
Genel Merkez'de yapılan ziyarette Devlet Bahçeli'nin misafiri olan heyeti, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yalnız bırakmadı. Sancaklı, Kocaeli heyetinin genel merkez ziyareti boyunca yalnız bırakmazken, Kocaeli ile ilgili heyetle fikir alışverişinde de bulundu.
BAHÇELİ, KOCAELİ HEYETİNE SÜRECİ ANLATTI
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Kocaeli heyetini toplantı salonunda ağırladı. Bahçeli, 15 Temmuz gecesi yaşananları ve sonrasında gelişen süreçleri teşlilat üyeleri ile paylaştı. Kocaeli teşkilatından övgü dolu sözlerle bahseden Bahçeli, süreç içerisinde dik duruşlarından dolayı teşkilatlara teşekkür etti.
BİLGE LİDERİ TÜRKİYE ANLADI
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, "FETÖ/PDY ile ilgili süreçte bir kez daha Türkiye liderimizin ne kadar haklı olduğunu anlamış olduk. 15 Temmuz'un yaralarını sarmak uzun sürecek. İnşallah bir daha böyle bir süreç yaşamayız" ifadelerini kullandı.












