banner1217
SİYASET:
Teşkilat çalışmalarına ağırlık verilecek!

16 Ağustos 2016 Salı 22:33


Ceyhan, İl başkanları toplantısında teşkilat çalışmalarına yeniden hız verilmesinin yanı sıra Gönül Köprüsü projesi kapsamında kardeş il olan Mardin’e Kurban Bayramı öncesi ikinci bir ziyaretin yapılmasının gündeme geldiğini belirtti. Mardin ziyaretine bu kez iş adamlarının da dahil edilmesinin söz konusu olduğunu ifade eden Ceyhan, 15’inci kuruluş yıl döneminde de önemli mesajların olduğunu kaydetti.

 MARDİN’E İKİNCİ ZİYARET

AK Parti’nin genel merkezinde Pazar günü yapılan İl Başkanlar toplantısı hakkında bilgi veren İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, toplantıda Ağustos ayından sonra rutin teşkilatçılık çalışmalarına ağırlık verileceğini kaydetti. Artık çalışmaların normal seyrine döneceğini ifade eden Ceyhan, Gönül Köprüsü projesi içinde yeni çalışmalar olduğunu kaydetti. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezinoğlu’nun bugün kendilerine programın detaylarını vereceğini söyleyen Ceyhan, kardeş şehir Mardin’e ikinci bir ziyaretin olacağını belirtti.

ÇATIDA SIKINTI YOK

Kurban bayramından önce Mardin’e ziyaret yapacaklarını ifade eden Ceyhan, bu kez kafileye iş adamlarını ve kısmen basını alabileceklerini söyledi. yardımdan çok kenttin ziyaret edilmesi ve burada çeşitli temasların ağırlıklı olacağı bu çalışmanın detayları ile ilgili bugün genel merkezin kendilerine kesin bilgiyi vereceğini söyleyen Ceyhan, 15’inci yıl kutlamasında ise partinin çatısındaki isimlerin önemli açıklamalar yaptığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayınla bağlandığı kutlamada, Gül ve Davutoğlu’nun da konuşma yaptığını belirten Ceyhan, “Partimizin çatısında en ufak sorun yok” dedi
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MHP, DEM Parti ile bayramlaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı...

Haberi Oku