banner1217
SİYASET:
Darıca Yenikapı'yı yaşatıyor

03 Eylül 2016 Cumartesi 10:41

Ilımlı bir havada geçen ziyarette çeşitli konularda görüşen ilçe başkanları, siyasetin en güzel yüzünü de ortaya çıkardı. CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, dün AK Parti İlçe başkanlığı binasında buluştu.

BIYIK: HEPİMİZ BU ÜLKENİN EVLATLARIYIZ

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı açıklamada ''Öncelikle Başkan Yakup Törk'e teşekkür ediyorum. Kendisi, demokrasi nöbetlerinde meydanlardan ayrılmadı. Bu hain darbe girişimi sonrası ılıman bir siyasi hava oluştu. Ve bu daima da böyle devam edecek. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na en kısa sürede iade-i ziyarette bulunacağız'' dedi. Bıyık, konuşmasının ardından Törk'e günün anısına bir hediye takdim etti.

TÖRK: ILIMLI BİR SİYASET VAR

Ak Parti Darıca Teşkilatı'nı ziyaret eden ve  Yenikapı Manifestosu ile 15 Temmuz darbe girişiminden sonra neler yapılması gerektiğini anlatan CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, ''Ilımlı bir siyaset ortamındayız. Bu ziyaret daha önceden planlanmıştı ancak işlerimizin yoğunluğundan dolayı şimdi gerçekleşti. Genel Başkanımızın Yenikapı Manifestosu gerçekten çok önemli, bunları sadece siyasetçilerle değil, milletçe değerlendirmeliyiz. Başkan Muzaffer Bıyık'a nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MHP, DEM Parti ile bayramlaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı...

Haberi Oku