SİYASET:
Otel'de kurultay olmaz!

24 Haziran 2016 Cuma 10:31

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü tüzük kurultayının ardından yaptığı basın açıklamasında mensuplarının sorularını yanıtladı. Tüzük kurultayına dair açıklamalarda bulunan Ünlü, “46 yıllık Türkiye’nin son nefesi olan bir siyasi parti otel lobilerinde kongre ve kurultay yapamaz” ifadelerini kullandı.

 DEVLET BAHÇELİ’Yİ AĞIRLAYACAKLAR

Ünlü konuşmalarının devamında şunları söyledi: “2 Temmuz Cumartesi akşamı Türk dünyasının lideri sayın Genel Başkanımız Kocaeli İl Teşkilatı’nın daveti üzerine ilimizde iftar programına katılacak. Uzun zamandır yapmayı planladığımız iftar programımıza STK başkanlarımızı, muhtarlarımızı ve partililerimizi davet edeceğiz. Genel Başkanımızdan gündeme dair görüşlerini alacağız. Kocaeli’ye verdiği önemi anlatmak için katıldığı ziyaret bizim için anlam ifade ediyor. Bu anlamda Genel Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

 ÇADIR TİYATROSU

“Tüm dünyanın takip ettiği asıl kongre 10 Temmuz’da olacaktır” ifadelerini kullanan Ünlü, “19 Haziran’da bizim için beklenen görüntüler vardı. Ne bekliyorsak o yaşandı. Sürpriz bir şey olmadı. Tanımadığımız bir kurultay korsandı. 10 Temmuz’da yüzbinlere yapılacak olan kurultaya hazırlık yapan bir teşkilat yapısı mevcut. 46 yıllık Türkiye’nin son nefesi olan bir siyasi parti otel lobilerinde kongre ve kurultay yapamaz. Ben buna çadır tiyatrosu diyorum” dedi.

 DOĞUM SANCISI

Ünlü, son olarak şunları söyledi: “Türk dünyasının liderine genel başkan adaylarının saygısızlık yapma lüksleri yoktur. Saygıyı hakeden bir liderdir. Partide var oldukları günden bu yana aday bile olsalar saygı gösteriyorlar. Hukuk demiş ki ilgili madde ile ilgili kurultay toplayacaksınız. Kent merkezinin dışında salon tutarak 13 tane madde ekleyerek kurultay yapıyorsun. Muhtemelen bununla ilgili detaylı bir açıklama yapılacaktır. Tüm kamuoyu bunu önümüzdeki günlerde öğrenecektir. Bu bir doğum sancısı sürecidir. MHP iktidarla buluşacaktır.”(
banner982
Anahtar Kelimeler
Otel’de Kurultay Olmaz!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MHP, DEM Parti ile bayramlaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı...

Haberi Oku