EĞİTİM:
Darıca Final Okulları Hazır!

16 Aralık 2016 Cuma 13:36

Genel Müdür Murat Kaya tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada  şunları söyledi, "Terörü Lanetliyoruz.Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Türkiye ; Çanakkale Destanı ile Kurtuluş Savaşı ile yedi düveli dize getirmiştir. Her türlü harici ve dahilibedbahlar yine yenilecektir. Bu ve benzeri denemeleri 15 Temmuzda da darbeye dönüştürmeye çalışanlar Aziz milletimizden gerekli cevabı almıştır. Ulusumuz Atatürk'ün izinde aydınlık yarınlarına birlik ve beraberlik içinde emin adımlarla ilerlemesini tereddütsüz sürdürecektir. Darıca Final Okulları olarak terörü lanetliyoruz. Bunun içindir ki eğitim her zamankinden daha da önem kazanmıştır.

41 KİŞİLİK KADRO, 250 ÖĞRENCİ

Darıca Final Okulları olarak kaliteli eğitim ile iyi insan yetiştirmenin gayreti içindeyiz. 41 kişilik kadromuz ile 250 öğrencimize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Kısa sürede halkımızın yoğun ilgisini gördük. Hem yaşam hem sınav başarısı için kaliteli eğitim öğretim sunmaktayız. Ana sınıfı ;ilkokul ;ortaokul; Anadolu Lisesi bölümleri ile öğrencilerimize hizmet sunuyoruz. Çift yabancı dil ile yabancı dil öğrenimini ayrıca önemsiyoruz.Tüm teknolojik donanımlarla her dersin uygulama atölyeleri ile çağdaş ve bilimsel eğitimin tüm gerekleri yerine getirilmektedir. Ulusal ve uluslararası alanda başarılarıyla bugüne kadar en kaliteli hizmeti sunan Final Eğitim kurumları başarılarını artırarak yoluna devam etmektedir."

OKULUN TANITIMI YAPILDI

Basın bilgilendirmesi sonrası okul yönetim kurulu ve idarecileri tanıtıldı. Günün anısına katılım belgeleri takdim edilerek teşekkür edildi. Görsel sanatlar, laboratuarlar,bilişim sınıfı , Satranç sınıfı, drama sınıfı, Müzik sınıfı, derslikler incelendi. Ana sınıfları ziyaretiyle  merkez binadan Anadolu Lisesi binasına geçerek tanıtım devam etti. Çay ve kahve molasıyla geçmişten günümüze neşeli bir ortamda sohbet edildi.

banner982
Anahtar Kelimeler
DaricaKocaeliFinalEğitim
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar Direksiyon Başına Geçti : Trafik...
Darıca Belediyesi tarafından çocuklarda trafik kültürü ve bilincini aşılamak için inşa edilen 'Trafik...

Haberi Oku