EĞİTİM:
Değerler eğitimi semineri

26 Şubat 2015 Perşembe 11:21

Program 93 yılı mezunlarından Hafız Hüseyin Gülerin kuran tilavetiyle başladı. Daha sonra Okul müdürü Adem Akgöl programın açılış konuşmasını yaptı. Bu tür organizasyonların kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Eğitimin kalitesinin artmasında STK'ların desteğinin değerli olduğunu ifade eden Akgöl, Darıca ilçe milli eğitim müdürü Alparslan Şahin’e, bu ortamı sağlayan Dernek başkanı Cenk Çelik ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

SEMİNER VERDİ

Daha sonra GİLMDER başkanı Cenk Çelik bir selamlama konuşması yaptı. Çelik yaptığı açıklama da imam hatip neslinin nitelikli, ahlaklı güzel bireyler olması için çalıştıklarını ifade etti. Son zamanlarda ülkemizde meydana gelen üzücü olayların yaşanmaması için bu tür organizasyonları düzenlediklerini ifade eden çelik, Allah korkusu olan insanlardan devlete ve millete zarar gelmeyeceğini ifade ederken okul müdürü Adem Akgöle de ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Programların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Daha sonra kürsüye gelen Darıca ilçe milli eğitim şube müdürü Alparslan Şahin "Peygamberimizin(SAV)in Ahlakı" konulu seminer verdi.

ÖRNEK OLMASI GEREKİYOR

Şahin yaptığı konuşma da ülkemizde son yıllarda imam hatip okullarına yoğun talep olduğunu bunun sebebinin de din eğitimi ağırlıklı olmasından kaynaklandığını söyledi. Allah korkusu olan insanlara günümüzde ülkemizin çok ihtiyacı olduğunu, bununda çaresinin Hz Muhammed(SAV)ın hayatını tatbik etmekten ve de Allahın kitabı Kuranı Kerime sarılmaktan geçtiğini anlatan Şahin, bunun için imam hatip neslinin örnek olması gerektiğini söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisinin de Gebze imam hatip lisesi mezunu olduğunu derneğin bir üyesi olduğunu, imam hatipli olmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade eden Şahin, Peygamberimizin hayatından örnekler vererek konuşmasını tamamlarken kendisini dikkatle dinleyen öğrencilere, Gilmder yönetim kuruluna, okul müdürü Adem Akgöl ve idarecilerine de teşekkür etti. Gilmder yönetim kurulu Hamdi Çiloğlu, Hüseyin Güler, Adem Akyol ile Necmeddin kuyucunun okul idarecilerinin de katıldığı programda öğrencilerin memnuniyeti yüzlerine yansıdı. Her zaman böyle seminerleri düzenlenmesini isteyen öğrenciler emek veren herkese teşekkür ettiler. Program öğrenciler ve de katılımcılarla fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

banner982
Anahtar Kelimeler
SeminerEğitim
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

New York'ta Düzenlenecek Matematik Yarışmasında...
Matematik tutkunu Hasan, uluslararası yarışmaya davet aldı

Haberi Oku