banner1006
GÜNDEM:
Cumhur İttifakı Bir Arada

18 Aralık 2018 Salı 11:26

Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Ünlü, "Biz Cumhur ittifakının ne olduğunu bilen bir siyasi partiyiz. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen bir söylemin siyasi yansıması Cumhur ittifakıdır." dedi.

CUMHUR İTTİFAKI 13-0 BİTECEK

Ünlü, "Cumhur İttifakı Kocaeli’de 13 -0’la bitecek, ittifakımızın gücünü burada göstereceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, Kocaeli’de Cumhur ittifakı ezici bir çoğunluk elde edecektir" diyerek Geçmişte Cumhur ittifakı Kocaeli’de yüzde 54.6’lık oranı aldı. Bu oranını yüzde 58’e, 60’a çıkaracağız. Kocaeli’nde Tahir Büyükakın gibi birinin gösterilmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konudaki ciddiyetini ortaya koyuyor. Sayın Valimizin burada aday olması Kocaeli’nde sıcak mesajlar vermiştir” açıklamalarında bulundu.

"CUMHUR İTTİFAKI BEKA İTTİFAKIDIR"

“Cumhur ittifakı bu millet için bir beka ittifakıdır” diyerek söze başlayan Büyükakın ise, “Aslolan devletin ebediyen devam etmesi, devlet ebet müddet fikrinin sonsuza kadar devam etmesidir. Genel başkanlarımızın kurmuş olduğu bir ittifak hiçbir şekilde zarar görmeden devam edecek, aynı hassasiyetle çalışacağız. Milletin bekası adına amasız, fakatsız her şekilde bu ittifakın devamı konusunda özen gösterilecek. Aslolan anadolunun, milletimizin ayakta kalmasıdır.” şeklinde konuştu.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku