banner1006
İLÇE HABERLERİ:
Demirci Öğretmenlerle Buluştu

17 Aralık 2018 Pazartesi 11:56

Öğretmenlerle beraber akşam yemeğine katılan Başkan Demirci, toplantı salonunda gerçekleşen sohbette  Belediye olarak eğitim ve öğretime desteklerinin geçmişte olduğu gibi bugünden sonra da artarak devam edeceğini ifade ederken, “Yeni neslimizin güzel bir şekilde eğitim alması adına ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Demirci; “Eğitim ve Öğretimde de Elimizi Taşın Altına Koyduk”

Belediye Başkanı Şevki Demirci, desteklerle en iyi yerlere gelmeyi hedeflediklerini anlattı. Demirci “Biz Başkanlığa geldiğimizden bu yana Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli çalışarak güzel işler yaptık. Bundan sonraki süreçte de hedefimizde milli eğitim camiamızla örnek işler yapacağız. Biz mimarisi, alt ve üst yapısı sosyal donatı alanları ve yeşil alanlarımızla Çayırova’yı yeniden inşa ederken çocuklarımız ve gençlerimizin yetişmesine katkımız olması hasebiyle her mahalleye Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleri kazandırdık. Okul öncesinden üniversiteye kadar eğitim hizmeti verildiği bu merkezlerle, Türkiye’ye model olan Semt Konakları ile yerinde ve kaliteli hizmeti sunuyoruz” dedi.


Kaymakam Hasan Gözen Desteklerinden Ötürü Başkan Demirci’ye Teşekkür Etti

Toplantıda konuşma yapan Çayırova İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, “İlçemizde akademik başarının artırılması için eğitim hareketi başlatarak bizlere her zaman destek olan, bu bağlamda ilçemizdeki bütün okullarda çok yönlü çalışmalara katkı sunan Çayırova Belediyesi ve Başkan Şevki Demirci’nin katkılarıyla her yıl hem ilçe bazında hem de bireysel bazda başarının arttığını ve puan ortalamalarının yükseldiğini görmekteyiz. Belediye bünyesinde hizmet veren eğitim kurumlarında öğrencilerimiz ders destek programlarını yanı sıra kültür, sanat ve spor alanlarında profesyonel anlamda kurs hizmeti görerek sosyalleşiyor ve bilinçli bir şekilde yetişiyorlar. Bilgi edinme konusunda çok geniş olanaklara sahip olan gençlerimiz bilişim teknolojilerini kullanarak hem bilgi dünyalarını zenginleştirerek hem de sahip oldukları bilgileri pratik hale getiriyorlar." sözleriyle Şevk Demirci'ye teşekkür etti.

banner982
Anahtar Kelimeler
çayırovaEğitimAtama
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GEBZE GAZETESİ 41 YAŞINA GİRDİ
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku