banner1036
İLÇE HABERLERİ:
Yeni Şeyler Yapılsın!

15 Aralık 2016 Perşembe 15:00

Yeni yıla yaklaştığımız şu günlerde Gebzeliler, kültür ve sanat anlamında yeni seneyi bekliyor. Vatandaşlar, yeniliklerin olması gerektiğini kaydederken hep aynı tekrarlar yerine farklı ve herkesime yönelik işlerden yana oldukları inancındalar.

FARKLI İSİMLER GELSİN

Yeni yıla girmeye hazırlandığımız şu günlerde Gebzeliler kültür-sanat programları kapsamında yeni yılda yeniliklerin olması gerektiği düşüncesinde. Yeni ve farklı isimlerin konuk edilmesi gerektiğine Gebzeliler gençlerin de unutulmaması gerektiği inancında. Kültürel anlamda iyi işlerin yapıldığını kaydeden Gebzeliler bunun artması gerektiğini kaydederken “Gebze’de iyi işler ilgi görüyor, farklı isimler yeni yılda Gebze’de olmalı” yorumunu yaptılar.

GENÇLER UNUTULMASIN

Gebze’de gençlerin de unutulmaması gerektiğini kaydeden vatandaşlar, “Ciddi bir genç nesil Gebze’de yaşıyor, onlar adına kültürel etkinlikler ve programlar olmalı, Gebze’deki kültür merkezlerinde buna göre çalışmalar yer almalı. Gençler unutulmasın, onları kültür ve sanata yöneltecek işler düzenlensin, farklı isimler olmalı, aynı yüzler yerine farklı konuklar Gebze’de bizlerle olmalı” diyorlar.

Refik Sıla GÜVENÇ 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

15 ay önce evlendiği kocasının evini yakıp...
- Boşanma aşamasındaki kocasının evini yaktı

Haberi Oku