Giresunlular stres attı

05 Ekim 2016 Çarşamba 11:54

Kocaeli’nde görev yapan Giresunlu bürokrat, işadamı ve yöneticilerden oluşan grubun dördüncü gönül birlikteliği buluşması geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Gebze kamu oyununun yakından tanıdığı simalardan Frenci Ömer lakaplı Giresunlu işadamı Ömer Emiroğlu’nun ev sahipliğinde Sapanca Gölü kenarındaki Mavi Göl Piknik alanında Pazar günü buluşan ve gün boyu birlikte olan Giresunlu bürokrat, işadamı ve özel sektör yöneticileri ve çeşitli meslek grubundan oluşan 50 kişi sabah kahvaltısı ile güne başladı.

Doğa ile baş başa bir gün

Doğa ile baş başa özel ve güzel geçen buluşmada kahvaltı sonrası tek tek söz alan katılımcılar kendilerini tanıttı. Giresunlu kemençe sanatçısı Aziz Emir’in kemençesi ve sözü ile renk kattığı etkinlikte horon oynayan Giresunlular stres attılar. Yöresel yemeklerden dolma, kiraz tuzlusu ile birlikte balık ikram edilen katılımcılar, göl kenarında gün boyu bir arada eğlenmenin ve sohbetin tadını çıkardılar. Oldukça samimi ve sıcak havada geçen buluşmadan büyük keyif alan Giresunlu işadamı, bürokrat ve yöneticiler bu buluşmaların belirli alırlıklarla devam etmesini istediler. Mavi Karadeniz TV’nin gün boyu çekim yapıp röportaj yaptığı etkinlik önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Gönül halkası genişliyor

Etkinlikte ayrıca en yaşlı kişi olan Murat Aslan’a bir gömlek hediye edildi. Bu yaz başında buluşmaya başlayan ve Ramazan ayında da üç kez iftar yemeğinde bir araya gelen Kocaeli’nde görev yapan Giresunluların gönül birlikteliği buluşmasına İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aygün, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Gebze Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Kandıra SGK Müdürü Mustafa Karakaya, İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu, Kandıra Nüfus Müdürü Kaya Bıyıkçı, Eğitimci Mete Domaç, Yusuf Arslan, Selahattin Gül, Sendikacı Feyzullah Divli, İDO Mühendisi Yusuf Yıldız, KOÜ Personeli Durmuş İmat, Mavi Karadeniz TV Sahibi Fuat Kuş, Gebze Gazetesi Sahibi Yunus Kahraman, TÜVTÜRK Yöneticisi Murat Dede, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Yusuf Turan, Çayırova Giresunlular Derneği Başkanı Aydın Turan, Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Hüseyin Meme, Dr. Kemal Keşmer, Şebinkarahisarlılar Derneği Başkanı İlhan Avutman, Özel Sektör Yöneticisi Recep Akıllı, Giresunlu işadamları Murat Arslan,

Muammer Turan ,Sinan Yanık, Hüseyin Köroğlu ,İrfan Hoçur, Yunus Uğurlu, İbrahim Şerefoğlu, Rafet Kargın, Fahrettin Öksüzoğlu, Ahmet Kavlı ,Mustafa Kemaloğlu, Nebi Uzun, Sinasi Dede, Gazeteci Yahya Kahraman, Özcan Geçal ve Şinasi Kılıçaslan katıldı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

İKTAV’dan öğrencilere “Mevlana” dersi
İKTAV Başkanı gazeteci belgeselci İsmail Kahraman tarafından “kariyer haftası” etkinlikleri kapsamında...

Haberi Oku