banner1036
GÜNDEM:
Enerjide dışa bağımlılığı azaltabiliriz

05 Şubat 2015 Perşembe 11:52

Dernek başkanı Ali Fuat Eyüboğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Tübitak-Mam Enerji Enstitüsü yetkilileri,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Enerji müdürü ve müdür yardımcısı Tümsiad, Müsiad ile ve çeşitli STK’lardan temsilciler katıldı. Dernek merkezinde gerçekleştirilen kahvaltıdan sonra yapılan toplantıda, Enerji Verimliliği ve Tasarrufu konusunda yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Enerji Verimliliği Derneği Kocaeli Şube Başkanı Ali Fuat Eyüpoğlu, Enerjinin %27’sinin sanayide tüketildiğini belirterek üretim hatlarında yapılacak olan iyileştirmeler ile firmaların % 50 oranında tasarruf elde etme imkânı olduğunu belirtti. İthalatımızın en çoğunu enerji alanında yapıyoruz, firmalarımızın yapacağımız iyileştirmelerinde enerjide dışa bağımlılığı azaltabiliriz” dedi.
DUYARLILIK ARTIRILACAK
Enerji Çocuk Projesine ile ilgili olarak geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleştirilen 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katılan 21 ilden ENERJİ VERİMLİLİĞİ LİDERİ’ nin okullarda yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını söyleyerek, öğrencilerimizin Enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda duyarlılıklarının arttığını söyledi.
Enerji Verimliliği Kocaeli Şubesi olarak daha etkin çalışmalar yapılabilmesi amacı ile komisyonlar oluşturduklarını ve çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade ederek, STK Üst kuruluşu olan derneğimize akademisyenlerimiz, sanayicilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarının destek verdiğini belirtti. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku