banner1036
Bizi bırakma başkan!

25 Şubat 2015 Çarşamba 09:56

Sezon sonunda görevi bırakacağını ifade eden Gebzespor Başkanı İlker Çakır’a Gebzesporlu taraftarlar büyük destek veriyor. Kendilerini bırakmaması konusunda Çakır’a büyük destek veren ve kendisini ikna etmeye çalışan Gebzesporlu taraftarlar, “Başkanımız kulübümüze kimsenin vermediği desteği verdi, sahip çıktı. Bizi bırakmasın, futbolda bazen şanssızlıklar yaşanıyor, bu sene şanssızlıklarımız oldu, başkanımız kalmalı.” diyorlar.

BAŞKAN DAHA NE YAPSIN?

Alınan skorların Başkan İlker Çakır’la alakası olmadığını söyleyen taraftarlar “Başkanımız daha ne yapsın? Her şeyini camiamız için verdi, camiamıza sahip çıktı. Gelecek sezonda da bizlerle olmalı. Kendisini bırakmak istemiyoruz.” derken Başkan İlker Çakır’ın bırakma kararını bir kez daha gözden geçireceği ve gelişmelere göre hareket edeceği öğrenildi. Gebzesporlu taraftarlar görünen o ki İlker Çakır devam ederse büyük sevinç yaşayacak. 

Haber: R. Sıla Güvenç


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Darıcalı 9 yıl önce

ilker başkan adam gibi adam biz darıcadan tanır biliriz keza aynı şekilde babasıda aynı kaliteli insanlar parayla işleri olmaz öyle aç gözlü insanlar değildir gebze başkanına sahip çıksın kıymetini bilsin başkan seni seviyoruz inşahlah bir gün darıca gençlerbirliğinede başkan olarak görürüz seni saygılar allaha emanet ol

banner376

banner375

banner377

banner981

Mustafa Gürsel: “Üzerimize Düşeni Yapamadık”
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: “İstediğimiz fiziksel tepkiyi vermedik, virüsten dolayı...

Haberi Oku