GÜNDEM:
Yıldız ve Şahin fırtınası esti

20 Mayıs 2017 Cumartesi 14:38

YILDIZ VE ŞAHİN SAHNE ALDI
Karadeniz Müziğinin güçlü seslerinden Yasemin Yıldız ve Onay Şahin’in sahne aldığı gecede festivale katılanlar unutulmaz bir akşam yaşadı. İlk olarak Yasemin Yıldız’ın söylediği şarkılar ile coşan davetliler Onay Şahin ile devam eden gecede horana doydu.
YOĞUN İLGİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR
Gebze Trabzonlular Festivalinin ikinci akşamında konuşma yapan Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, sahnede Gebze Trabzonlular Yönetim kadrosunun tanıtımını yaptı. Ana kademe, gençlik ve hanım kolları ile bir bütün içinde çalıştıklarını belirten Başkan Demirtaş, “Geleneksel hale getirdiğimiz festivale ilginin yoğun olması bizleri oldukça mutlu ediyor. Unutulmaz akşamların yaşandığı festivalimize herkesi bekliyoruz. ’şeklinde konuştu.
Başkan Demirtaş konuşmasının ardından festivale katkılarından dolayı Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya teşekkür plaketleri verdi.
YÖRESEL ÜRÜNLER, EĞİTİM SEMİNERLERİ
Öte yandan, Gebze Trabzonlular Derneği tarafından organize edilen 2. Gebze Trabzonlular Festivalinden yöresel ürünlerinin satışının yanı sıra, TS Clup Tır’ıda bulunuyor. Festivalde ayrıca Eğitimci Yazar Haluk Öztekin tarafından da seminerler veriliyor.
Merhum Kocaeli Milletvekili Aleattin Kurt’un bölgeye kazandırdığı hizmetlerin yer aldığı resim sergisi de festivalde bulunuyor.
23 Mayıs’a kadar devam edecek olan festivalde; Sait Uçar, Adnan Yılmaz, Yılmaz Kasapoğlu Onur Atmaca, Zeynep Birinci, Fikret Dolu, Gülay Korkmaz, Elifçe Genç, Faik Pala, Hikmet Cüre ve Barış İbrahimbaş’daa sahne alacak.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar trafik konusunda bilinçleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Trafik Eğitim Parkında çocuklara yönelik eğitimler devam ediyor

Haberi Oku