SİYASET:
Bu Düzen Böyle Gitmez!

17 Aralık 2016 Cumartesi 14:48

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları, Aralık Ayı İl Divan Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, konuşmasının başında, “İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen ve ülkemizin huzur, barış ve kardeşlik ortamını hedef alan tüm terör saldırılarını lanetliyorum. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Umuyoruz ki, bu menfur saldırılar milletimizin daha fazla kenetlenmesine, teröre karşı tek yürek olmasına, arka plandaki asıl oyunun görülmesine vesile olacak; sevgi ve adalete dayalı Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya kurulacaktır. Çünkü bu düzen böyle gitmez.”dedi.


SURİYE’DE İNSANLIK DRAMI


Suriye’de yaşanan zulme dikkati çeken Şengün, “İslâm coğrafyasında büyük bir zulüm var. Halep’ten gelen haberler yüreklerimizi dağlıyor. Irak’ta 1991 yılından beri yaşananlar, ölen insanlar, iğfale uğrayan kadınlar, kimyasal silâhlardan etkilenen milyonlar. Bütün bunlar emperyalizmin kuklalarıyla yapılmasına rağmen asıl sorumlu insanı asla yok etmekten çekinmeyen emperyalizmdir.  Afganistan, Pakistan, Libya, Yemen, Türkiye, Suriye’de yaşananlar Büyük İsrail Projesinin adımlarıdır. Ne yazık ki Müslümanlar asıl merkezi görmüyorlar. Fakat Orta Doğu üzerinde emeli olanlar bilsin ki, ne yaparlarsa yapsınlar bu topraklarda onların oyununu bozacak bu topluluk her zaman var olacaktır. “ dedi.


ENGELLİLERİ UNUTMADI


Daha sonra geçtiğimiz ‘3 Aralık Dünya Engelliler ’gününe de değinen Şengün, “Bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri engelli vatandaşlarına sağladığı fiziki ve sosyal imkânlardır. Ülkemizdeki engelli nüfusu, toplam nüfusun yaklaşık yüzde 12’sine karşılık geliyor. Gerek devlet gerekse millet olarak hepimizin öncelikli görevi, engelli vatandaşlarımıza insanca yaşam şartları hazırlamak ve karşı karşıya bulundukları engelleri ortadan kaldırmaktır. Bugün Saadet Partisi olarak bizimde en önemli önceliklerimizden biri de engellilerimizin insanca yaşama şartlarına kavuşturulmasıdır. Bunun için her fırsat ve platformda, bu özel vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin takipçisi olacağımızı belirtiyor bu vesileyle engelsiz bir Türkiye temennisiyle bütün vatandaşlarımızın '3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü tekrar kutluyorum. “ dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
SaadetpartisiKocaeliHalep
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Başkan Büyükgöz’e ‘hayırlı olsun’...
31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde, Gebzelilerin teveccühü ve desteğiyle yeniden Gebze Belediye...

Haberi Oku