banner1006
KÜLTÜR VE SANAT:
Tiyatro İyileştirir

26 Mart 2023 Pazar 15:30

1 hafta boyunca bölgede  Tiyatro 262 DT sanatçısı Hüseyin Baylan   çeşitli gösteriler, yaratıcı drama etkinlikleri , çocuklara yönelik animasyon ve sokak oyunlarını, sosyal iyileştirme adına çocuklarımız ve aileleriyle paylaştı.  
Ekip Nasrettin Hoca fıkraları kuklalar ile çocuklarla buluşturdu, Masallar anlattı, Masalların canlandirmlarını alanda bulunan katılımcılar ile yaptı. Yaratıcı Drama atölyelerinde çocukların kendilerini ifade etme fırsatı verdi. Bölgede bulunan çadırlarda oluşturulmuş Mehmetçik ilkokulunda bulunan öğrencilerin derslerinde moral olacak aktivitler yaptı. 
Harbiye mahallerinde bolgesel kurulmuş çadır mahhallerine giderek çocuklarla birlikte çeşitli animasyon etkinlikleri yaptı.  
Ekip İzmit Belediyesince  misafir edildi.
Kentimize gelen geri gelen ekip yaz döneminde bir turne ile tekrar bölgeye daha uzun soluklu olarak gideceğinin bilgisini paylaştı. 
Tiyatro 262 ,27 Mart Dünya Tiyatro Günü ve Kütüphaneler Haftası münasebetiyle de 27 Mart'ta deprem bölgemizden kentimize gelen ve Arslanbey KYK yerleşkesinde konaklayan  misafirlerimiz için; Öğretmen adlı oyunlarını Kültür Turizm Bakanlığı İl Kütüphaneler Müdürlüğü organizasyonunda ücretsiz olarak seyirci ile buluşturacak. 












banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ay Işığında Şamata'ya yoğun ilgi
Çalışkur apartmanında yaşayan Çalışkur Ailesi'nin ve apartman sakinlerinin sahte ilişkilerini ve yozlaşan...

Haberi Oku