banner1036
Darıca asla Yılmaz 1-0

24 Şubat 2016 Çarşamba 16:00

 3. Lig’de hafta içi mesaisinde ekibimiz Darıca Gençlerbirliği sahasında zorlansa da kazandı. Ekibimiz sahasında ağırladığı Tavşanlı Linyit engelini İbrahim Yılmaz’ın kaydettiği penaltı golüyle aşarken 3 puanın sahibi oldu. 
TEK GOLLE KAZANDI 
Hafta içi mesaisinde sahasında Tavşanlı Linyit ile karşı karşıya gelecek olan sarı yeşilli ekibimiz Darıca Gençlerbirliği maçın tamamında zorlansa da kilidi aşmayı başardı. Ekibimiz ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada ligde sıkıntılı günler geçiren Tavşanlı Linyit karşısında 3 puanı İbrahim Yımaz’ın penaltı golüyle alırken sevinç yaşadı. Ekibimiz kritik karşılaşmadan 3 puanı tek golle alırken karşılaşmadan gülen taraf oldu. 
ÖNEMLİ GALİBİYET 
Kendisi adına kritik geçen karşılaşmadan zorlansa da zaferle ayrılmayı başaran ekibimiz gruptaki puanını 38’e çıkarırken büyük sevinç yaşadı. Ekibimiz play-off yolunda oldukça önemli bir iş başarırken maç sonunda sevinç yaşayan taraf oldu. Ligde her maçın ve her puanın öneminin arttığı haftalarda kazanmanın sevincini yaşayan ekibimiz kalesini gole kaparken tek golle kazanarak büyük bir iş başarmış oldu. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Mustafa Gürsel: “Üzerimize Düşeni Yapamadık”
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: “İstediğimiz fiziksel tepkiyi vermedik, virüsten dolayı...

Haberi Oku